Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/5 Κριός 

Νέος αέρας φυσά στα πανιά σας, αγαπητοί Κριοί! Η σπάνια και επεκτατική Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον οραματιστή 9ο Οίκο σας. Η θέα τύχη θα προωθήσει τις δράσεις σας, γι’ αυτό βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για όσα ονειρεύεστε.
Μπορεί να αφορούν ένα εγχείρημα, ένα ταξίδι μετά την άρση των περιορισμών. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείεται μια χαλαρή επαφή σας να αποκτήσει περισσότερη θέρμη μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Το πάθος σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτό φροντίζει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που πυροδοτεί τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού.
Η ανάγκη σας για επαφή είναι ακατανίκητη και απόλυτα συντονισμένη με τη σαγήνη σας. Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε, είναι ότι οι δράσεις σας στο εξής θα εκφράζουν την καρδιά σας.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα σας δείξουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε – και ίσως να είναι κάποιο που παραγκωνίζετε για καιρό! 

ζώδια σήμερα 26/05 Δίδυμοι

Γίνετε «διπλοί» και στην καθημερινότητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το ευνοεί η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Πρόκειται για τη συνέχεια ενός διετούς κύκλου εκλείψεων στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, που φέρνει μεγάλες αλλαγές στα πάθη και τους έρωτές σας. Δεν αποκλείεται τις επόμενες δύο έως τέσσερεις εβδομάδες να φτάσετε σε ένα ορόσημο σε μια καίρια σχέση. Μια πολυπόθητη συμφωνία μπορεί να καταλήξει, άλλοι θα νιώσετε έτοιμοι για να δεσμευτείτε και προσωπικά. Κάθε προσέγγιση τώρα θα είναι τώρα παραγωγική και παθιασμένη! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η ευημερία σας αφυπνίζεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Φροντίζει γι’ αυτό η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, που θωρακίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Ξεχάστε – και συγχωρήστε τις διατροφικές υπερβολές του τελευταίου διαστήματος… Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος, που θα θέσει τα θεμέλια για να απολαύσετε ακμαίοι το καλοκαίρι. Φροντίστε τη διατροφή σας, εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θα μετατρέψετε το σώμα σας στο «ναό» που πρέπει! 

ζώδια σήμερα 26/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, γνωρίζετε ότι έχετε έναν φωτεινό στόχο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη σας; Ο φτερωτός Έρωτας τον βλέπει και στοχεύει εκεί, χάρη στην Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη. Η φόρτιση στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης, θα δώσει στους αδέσμευτους προοπτικές ακόμα και μέσω διαδικτύου. Επίσης ευνοείται η απόκτηση απογόνων. Πάντως ποιες αλλαγές κι αν θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Εστιάστε στο σπιτικό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Το ευνοεί η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας. Σίγουρα ασχοληθήκατε με τους χώρους σας στη διάρκεια της καραντίνας – αλλά πόσο λειτουργικές είναι οι όποιες αλλαγές κάνατε; Ίσως χρειάζεστε μια προσωπική σας γωνιά, είτε να αναθεωρήσετε τους οικιακούς κανόνες. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν νιώθετε κάπως πιο ευαίσθητοι. Προτιμήστε την οδό της κατανόησης, αντί να προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων! 

ζώδια σήμερα 26/05 Ζυγός

Είστε έτοιμοι να κλείσετε συμφωνίες, αγαπητοί Ζυγοί; Με την Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, φωταγωγείται ο 3ος Οίκος σας των συμπράξεων! Ο δρόμος ανοίγει για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες, ίσως με έναν φίλο ή συνεργάτη. Αν κάνατε διαπραγματεύσεις τελευταία, τις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες θα καταλήξετε με ευτυχείς προοπτικές. Φροντίστε να ικανοποιηθείτε πλήρως, γιατί η συμφωνία σας θα έχει διάρκεια! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ήρθε η ώρα για εισπράξεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, συνεχίζει τον διετή κύκλο εκλείψεων στον οικονομικό σας άξονα. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς κόπων που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ θα αποκαλύψει και κρυμμένες ευκαιρίες. Ακόμα κι αν οι τωρινές εισπράξεις σας δεν είναι ικανοποιητικές, σύντομα μπορούν να γίνουν. Διεκδικήστε όσα δικαιούστε, είτε επεκτείνετε το γνωστικό και αποδοτικό σας πεδίο! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ετοιμαστείτε για μια ανάταση, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί ταυτόχρονα Έκλειψη Σελήνης. Είναι η τρίτη από τέσσερεις εκπλήξεις στα δικά σας εδάφη, μεταξύ Ιουνίου 2020 και Δεκεμβρίου 2021. Κάθε προσωπική πρόοδο και αλλαγή που επιδιώκετε εδώ και έξι μήνες μέχρι έναν χρόνο, μπορεί να θριαμβεύει τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν κρυμμένες ευκαιρίες, που θα πρέπει να αδράξετε γρήγορα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, γι’ αυτό μην αντισταθείτε και αφήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας να ξεδιπλωθεί… Ακόμα κι αν νιώσετε άβολα για λίγο, γρήγορα θα βρείτε τον βηματισμό σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η στήριξη υπάρχει παντού γύρω σας και δεν πρέπει να κινήστε μόνοι! Το διαβεβαιώνει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, που ενδυναμώνει τον 12ο Οίκο σας της πνευματικότητας και της ενδοσκόπησης. Αφεθείτε στην ανώτερη σοφία σας και αφήστε να σας οδηγήσει. Ένας θεραπευτής ή σύμβουλος μπορεί να σας στηρίξει μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ενίοτε, ο πιο αποδοτικός τρόπος είναι να παραδίνεστε στο σύμπαν και να αφήνετε να κάνει τη δουλειά του! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Επιστρατεύσετε τους συμμάχους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια ορμητική Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών εγχειρημάτων. Κάθε συνέργεια θα φέρει νίκες, που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Δεν αποκλείεται τις επόμενες δύο εβδομάδες να εμπλακείτε περισσότερο με την πολιτική, τον ακτιβισμό ή τα κοινοτικά θέματα. Αφήστε τον εγωκεντρισμό σας, εστιάσετε στην ομαδική πτυχή σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στον Τοξότη, φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας. Ανταποκριθείτε στη συγκυρία, θέστε νέους στόχους και θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Αν δεν έχετε γνωστοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε. Προετοιμαστείτε και εμφανισιακά για την ανέλιξή σας, με μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας… Δείτε το ως επένδυση για το μέλλον σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365