Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Στο 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού TOURMAN 2021 συμμετειχε η συντοπιτισσα μας Σ. Αβραμιδου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο TOURMAN 2021 συμμετείχαν επιστήμονες και ακαδημαϊκοί του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο

Στο 4ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού TOURMAN 2021 συμμετειχε η συντοπιτισσα μας Αβραμιδου Σοφία, όπου και παρουσίασε τη διπλωματική της διατριβή :"Η ηθική διάσταση του τουρισμού πολιτισμικής κληρονομιάς. Η περίπτωση της Αγίας Σοφίας", ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο και ευαίσθητο για την ελληνική κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο TOURMAN 2021 συμμετείχαν επιστήμονες και ακαδημαϊκοί του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο και πραγματοποιήθηκαν 450 παρουσιάσεις ανάμεσα στις οποίες και της συντοπιτισσας μας, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για την ίδια και την περιοχή μας.

Η νέα γενιά του τόπου μας συνεχίζει να δημιουργεί και ανοίγει τα φτερά της αναλαμβανοντας τα ηνία...

Συγχαρητήρια Σοφία, πάντα επιτυχίες!!!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365