Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Όρμα Αλμωπίας: Επιδιορθώσεις αγροτικών δρόμων - Ευχαριστήριο του Προέδρου Σάκη Σταύρου

Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Όρμας Σάκη Σταύρου

Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Όρμας Σάκη Σταύρου:


Ξεκίνησαν πλέον οι επιδιορθώσεις αγροτικών δρόμων στην τ.κ.Ορμας. Ενα χρόνιο πρόβλημα το οποίο έλυσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος με την Αντιδήμαρχο καθημερινότητας Νάνου Πολυξένη για την καλύτερη μετακίνηση των παραγωγών και τον αγροτικών προϊόντων.

Ευχαριστώ θερμά το εργοτάξιο Αριδαίας, τους χειριστές των μηχανημάτων, τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο και την αντιδήμαρχο καθημερινότητας Νάνου Πολυξένη.

6 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι η κατάσταση με τα ευχαριστήρια των προέδρων έχει ξεφύγει. Οι συντηρήσεις της αγροτική οδοποιίας και οι άλλες εργασίες συντηρήσεων και αποκαταστάσεων είναι αρμοδιότητα και ευθύνη των Δήμων. Είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται και εξυπηρετεί πολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αυτοί που ευχαριστούν,θα είναι πάλι υποψήφιοι.Τι ευχαριστείς για το αυτονόητο;

      Διαγραφή
  2. Στον ευατό μας λέμε ευχαριστώ; Σύνδεση με Καϊμακ πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σακη κλειστο το στομα θα μπει καμια μυγα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Διορθώνει ότι δεν έκανε ο τέως τοσα χρόνια. (Και μη μας πει κανείς ότι ο Σάκης ήταν του Μπατση.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κλείστε καμιά τρύπα μέσα στο χωριο και αφήστε τους αγροτικούς δρόμους. Όπου σκαψατε έτσι το αφήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365