Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Έδεσσα: Η ιστορία του σκύλου Βύρωνα οποίος γλύτωσε από βέβαιο θάνατο δύο φορές - Ψάχνει οικογένεια

Διαβάστε την ανάρτηση της Κατερίνας Καλτσά

Διαβάστε την ανάρτηση της Κατερίνας Καλτσά:


Παρακαλώ, βοηθήστε με κοινοποιήσεις!!!

Όταν η μοίρα σε θέλει ζωντανό, όλα πηγαίνουν όπως πρέπει!


Τον λένε Βύρωνα και χθες έζησε ξεκάθαρα από τύχη! 

Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, καθώς ήταν αδιάθετος και έκανε συνέχεια εμετό. Διάγνωση; Συστροφή σπλήνας. Κατευθείαν χειρουργήθηκε και μόλις τελείωσε η επέμβαση, η σπλήνα έσκασε, γεμίζοντας το χώρο με αίματα. Αν αργούσε λίγα λεπτά, η σπλήνα θα έσκαγε μέσα του και θα είχε σβήσει το αγόρι μας...

Βρέθηκε σε κάδο ανακύκλωσης όταν ήταν κουτάβι. Κάποιος άκουσε το κλάμα του και έτσι δεν πολτοποιήθηκε μαζί με τα πλαστικά και τα χαρτόνια.

Δύο φορές στάθηκε τυχερός. 

Βοηθήστε μας να του βρούμε μια οικογένεια. Μόλις τελειώσει η ανάρρωση του να πάει απευθείας στο σπίτι του και όχι στο καταφύγιο...

Είναι υπέροχος σκύλος, δυόμιση ετών, μεσαίου μεγέθους, γνωρίζει από λουρί και φυσικά λατρεύει τα χάδια! Θα προτιμηθεί σπίτι χωρίς γατούλες. Δεν τις συμπαθεί πολύ. 

Τηλ. 6986746436, 6996857444

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365