Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Αριδαία ΦΩΤΟ: Ανοιχτός από το πρωί ο πεζόδρομος - Πότε θα ξανά κλείσει

Δείτε σημερινές πρωινές φωτο

Μετά τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς σιγά σιγά η πόλη της Αριδαίας επιστρέφει την καθημερινότητα της.


Σήμερα Τετάρτη 5/5 είναι η πρώτη μέρα μετά από 6 μήνες στην οποία είναι ταυτόχρονα ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και εστίαση.


Η σημερινή μέρα είναι και ένας καθρέφτης για την λειτουργία του πεζόδρομου Αριδαίας. Νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου σε μια πολύ σωστή κίνηση άνοιξαν και πάλι τον πεζόδρομο για τα οχήματα και έτσι κατά τις πρωινές ώρες η κίνηση στους δρόμους της Αριδαίας είναι φυσιολογική, ενώ και τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο πεζόδρομο μπορούν εύκολα να παραλάβουν τις προμήθειες τους. 


Ο Πεζόδρομος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 θα κλείσει εκ νέου τις απογευματινες - βραδινές ώρες για να μπορέσουν τα καταστήματα εστίασης να απλώσουν τα τραπεζοκαθισματα τους.


Αν κρίνουμε από την σημερινή μέρα ο Πεζόδρομος θα είναι ανοιχτός τις πρωινές ώρες, ενώ θα κλείνει τις βραδινές για να εξυπηρετήσει την εστίαση. Μια λύση η οποία βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των επιχειρήσεων.


Δείτε σημερινές πρωινές φωτο:




4 σχόλια:

  1. με κλειστό το δρόμο δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Ο Δήμος πρέπει να προετοιμαστεί για χώρους Παρκινγκ που είναι απαραίτητοι ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί έτσι να παραμείνει φτάνει με τής ανοησίες πού κάνετε δεν βλέπετε που δεν υπάρχουν δρόμοι, φτάνει πια κουραστικά με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρίς αυτό το δρόμο η Αριδαία μπλοκάρει και όλοι βρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365