Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Αριδαία: Κάποιοι νομίζουν πως οι δημόσιοι δρόμοι τους ανήκουν - Κλείνουν με πολλούς τρόπους θέσεις πάρκινγκ

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά και η Αστυνομία οφείλουν να δουν σοβαρά το θέμα

Πάρα πολλά παράπονα πολιτών δέχεται το Aridaia365 το τελευταίο χρονικό διάστημα, για κάποια μεμονωμένα περιστατικά, στα οποία κάποιοι συμπολίτες μας θεωρούν πως οι δημόσιοι δρόμοι τους ανήκουν, ειδικά αυτοί που είναι μπροστά στο σπίτι τους ή στο κατάστημα τους και χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους, όλο το 24ωρο, για να εξασφαλίσουν μία θέση πάρκινγκ.


Η Αριδαία είναι μία πόλη στους δρόμους της οποίας πολλά πρωινά παρατηρείται πρόβλημα στην κυκλοφορία εξαιτίας διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων, ενώ οι θέσεις πάρκινγκ είναι λιγοστές στους κεντρικούς δρόμους.


Ακόμα λιγότερες τις θέσεις πάρκινγκ κάνουν κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι νομίζουν πως οι δημόσιοι δρόμοι τους ανήκον. Βλέπουμε περιπτώσεις με κλούβες, καρέκλες, αλλά ακόμα και αυτοσχέδια κολωνάκια να μην επιτρέπουν στα υπόλοιπα οχήματα να παρκάρουν, κάτι το οποίο φυσικά είναι παράνομο.


Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά και η Αστυνομία οφείλουν να δουν σοβαρά το θέμα. 

6 σχόλια:

  1. πολυ σωστη αναφορα. οι δρόμοι ειναι για ολους. στις πυλωτές μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει, οχι ομως στους δρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι πολύ σωστά, να δούμε και τα παρατημένα οχήματα να φεύγουν από τους δρόμους, επικίνδυνα και εστία μόλυνσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα έχει και στην Λοχαγού Παπαδόπουλου που έχει μόνιμα διάσπαρτα τα ίδια ποδήλατα ...... Και λίγες καρέκλες.... Ντροπή και αισχος από ντεμεκ ανθρώπους επαγγελματίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ολυμπιαδοσ αίσχος μέχρι καπ τα πεζοδρομία τα κανανέ μπαλκόνια με κάγκελα και βαζουν και γλάστρες η αστυνομία τη κανί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστή παρατήρηση. Τι να πρωτοσχολιάσουμε ένα συγκεκριμένο φούρνο που έχει κλείσει τον δρόμο πολύ καιρό τώρα ή ένα συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο που βάζει πλαστικές καρέκλες για να μην παρκάρουν τα αμάξια. Απαράδεκτοι όλοι! Και θα σε κοιτάξουν και περίεργα αν αποφασίσεις να παρκάρεις το πρωί που καμία φορά δε βάζουν καρέκλες. Εμείς όμως έχουμε δώσει το θάρρος να μας καβαλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα μας....! Το γεγονός ότι ο ΚΟΚ δεν ξέρουν τι είναι στην Αριδαία σας λέει κάτι? Παραβίαση Stop,τα φλας στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ένα απλό στολίδι, όταν είναι παρκαρισμένο κάποιο όχημα ούτε που παρατηρεί ο οδηγός να δει αν έρχεται κάποιος από πίσω, σχεδόν κανένας οδηγός δεν σέβεται τους πεζούς. Ας μην πιάσω και την περίπτωση με τα ποδήλατα,κανένας σεβασμός ως προς τον ποδηλάτη,λες και αυτός δεν οδηγάει και δεν κινείται σε δημόσιους δρόμους. Επίσης το κερασακι στην τούρτα,άτομα με μη κατοχή διπλώματος (με εμφάνιση μεγάλου ποσοστού ανηλίκων) δεν τηρούν ορθά τον ΚΟΚ και αυτοί χαρακτηρίζονται οι οδηγοί που πρέπει να τους προσέχεις. Και εσείς ασχολήστε μόνο με το παρκάρισμα,που δεν αντιλέγω αλλά και αυτό είναι ένα φλέγον θέμα αλλά επικεντρωνεστε μόνο σε ένα συμβάν και όχι στο σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365