Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Χρ. Νιβουρλής: Κύριοι της Δημοτικής Αρχής είστε ανίκανοι - Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων

Δελτίο Τύπου

Η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στους αγρότες. Από τη μία ο παγετός και η Θεομηνία που έπληξε τις παραγωγές και από την άλλη δεν έχετε ετοιμαστεί ώστε να μπορούν να ποτίσουν και να έχουν πρόσβαση στο αγρόκτημα. Δρόμοι που χάλασαν από τις βροχές και αυλάκια ακαθάριστα.


Προσωπικά, έχω μιλήσει με αρκετούς Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και όλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους! Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είστε ανίκανοι! Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων! Οφείλετε μια συγνώμη στον αγροτικό κόσμο της Αλμωπίας. Η Ανατολική Αλμωπία και ολόκληρος ο Δήμος και το αγρόκτημα, είναι στα «χέρια του Θεού», σύμφωνα και με τη γνωστή ρήση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κετικίδη.


Αν δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, παραιτηθείτε!


Χρήστος Νιβουρλής

Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

18 σχόλια:

  1. Όσο για τα αυλάκια ο καθένας να καθαρίσει το δικό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa xaxa o δημαρχος του FAcebook δηλαδη ηταν καλος
      ερε για σφαλιαρες ειναι μερικοι
      απο την αλλη θεωρω οτι ο μπτσης εχει τελειωσει
      ο κοσμος θελει νεοους στην ψυχη κυρίως και ικανους στο μυαλό

      Διαγραφή
  2. Πες τα. Δεν προετοιμάστηκαν τόσους μήνες. Παιδική χαρά όχι δημοτική αρχή. Στο έλεος του Θεού μας άφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή θες να μας πεις ότι η προηγούμενη άφησαν καθαρά αυλάκια καί δρόμους AUTOBANK τα οποία δεν τα συντήρησε η τώρα δημοτική αρχή Αρε ξύλο πού θέλετε ΕΣΥ σαν πρόεδρος τι έκανες;;; Μήπως πρέπει εσύ να παραιτηθείς πρώτα για να δώσεις το καλό παράδειγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε και υπολόγισε πόσα χιλιόμετρα αγροτική οδοποιία άφησε ο Μπίνος άσχετε. Ο Μπάτσης είναι ένας ανίκανος δήμαρχος που δεν μπορεί ούτε τα βασικά να κάνει.

      Διαγραφή
  4. Σιγά ρε μεγάλε. Είπαμε να κάνεις αντιπολίτευση αλλά όχι και έτσι. Με το Μπινο κατέβηκες.ξερουμε τι έκανε και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήσουν 5 χρόνια με τον Μπινο Και ποτιζεις ακόμα μέ αυλάκι; καημένε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ εσείς που είστε με τον μπατση θα ποτίζετε με αεροπλάνο!! Επίσης δεν ήταν πρόεδρος ποτέ ασχετε! Επιπλέον ο Μπινός δημιούργησε δεν ρήμαξε τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο κ.Νιβουρλής τώρα ξύπνησε? το χωριό του είναι σε τραγική κατάσταση με ευθύνη των τοπικών παραγόντων όπως και αυτός ο οποίος χρόνια μαγειρεύει πολιτικά τα πράγματα.Κοιτάξτε να ανοίξετε το δρόμο σε νέα προοδευτικά παιδιά κι αφήστε τις μαγκιές για το σπιτι σας.
    Ένα απ τα πιο υποβαθμισμένα χωρια της Αλμωπίας και με ευθύνη Νιβουρλή.
    Όσο για τον Μπάτση? πάρτον ένα βάρα τον άλλο...Αποτέλεσμα μηδεν...
    Το μεγαλύτερο πληθυσμιακά χωρίο της Ανατολ Αλμωπίας (σχεδόν) χωρίς μια παιδική χαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χωριό που ξεχνάει τα προβλήματα του στο τσίπουρο και στα κοψίδια μην το παίρνεις στα σοβαρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Νιβουρλής ήταν ο άτυπος πρόεδρος του χωριού εδώ και 20 χρόνια....ανεξαρτήτως Δημάρχου αυτός έκανε κουμάντο στο χωριό....Δυστυχώς ούτε ένα σοβαρό δεν υπάρχει στην Ίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.14 Άμα θες μπορείς να συγκρίνεις πως ήταν η ιδα επι δημαρχίας Μπινου και πως είναι τώρα επι Δημαρχίας Μπατση!Μαλλον δεν ξέρεις τι σου γίνετε με βάση αυτά που γράφεις! Η ιδα τώρα παραμελήθηκε.Όσον αφορά το τοπικό συμβούλιο που είναι εκλεγμένο ανήκει στον Μπατση..Επίσης Ο Νιβουρλης δεν μαγιρεψε ποτέ τίποτα και δεν έχει και λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.Τέλος θα σ υπενθυμίσω κάτι... Πέρα από τρεις νέους δημοτικούς συμβούλους που υπάρχουν αυτή την στιγμή μέσα στους οποίους ανήκει και ο Νιβουρλης δεν νομίζω η κοινωνία να θέλει τους νέους και προοδευτικούς που αναφέρεις..Με λίγα λόγια έχεις μαύρα μεσάνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όποια κοινωνία φίλε μου δεν θέλει νέους και προοδευτικους, πρφανώς ομολογείς ότι μιλάμε για καμένη κοινωνία χωρίς σωτηρία.Χρήσιμο που το ομολογείς.Κερδίζουμε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έμπορος μεσίτης καφετζής αγρότης οινοποιός σε ένα χωριό φτώχειας .Οργανωτής με το έτσι θέλω στο σπιτι του το πανηγύρι του χωριού! Άρα? αυτό που λέγανε παλιά...ο προύχοντας του χωριού.Αναφέρεται παρακαλώ ένα σημαντικό έργο στο χωριό: πάρκο? παιδική χαρά ? δημιουργία ενός καινούργιου χώρου? τι? ακόμα και τη γραμματέα του χωριού φοβάσαι να της μιλήσεις.Ο κόσμος ξυπνάει και εξηγεί το τι γινόταν τόσα χρόνια....
    Υγ. είτε Μπάτσης είτε Μπίνος είτε μπαρουτ είτε Χατζηδημητρίου το ίδιο κανει ,για να μην νομίσει κανείς ότι γράφουμε σχόλιο για να παινέψουμε κάποιον υποψήφιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα απογοητευση όσοι ασχολουνται με τα κοινα στην αλμωπια
      δεν εχεουν αφησει ουτε ενα σημειο αναφοράς έαν έργο μεγάλο ρε αδερφε
      δεν εχουν κανενα όραμα και βολευονται με τη διαχείριση και την εξυπηρετηση
      των ημετερων δηλαδη των σογιών και των παΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ
      καλη τυχη αλμωπια

      Διαγραφή
  13. περίπου ίδια κατάσταση σε πολλά χωριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365