Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Γεωτεχνική Αλμωπίας - Ιωάννης Γεωργίου: Ενας νέος Γεωτεχνικός Φορέας - Πάντα δίπλα στον αγρότη



Έφτασε η σημαντική περίοδος που θα καθορίσει εάν οι καλλιέργειες που θα δηλώσετε στο ΟΣΔΕ , είναι ικανές να ενεργοποιήσουν τα δικαιώματα σας ή να σας εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα  όπως των Νέων Αγροτών.

Σαν πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ και πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος, προετοιμάζουμε κατάλληλα και σωστά τον κάθε υποψήφιο Νέο Αγρότη από την Αρχή εώς το Τέλος. Σκοπός είναι η συγκέντρωση της καλύτερης δυνατής βαθμολογίας του υποψήφιου που θα οδηγήσει στην επιτυχή ένταξη του στο Πρόγραμμα
Η Γεωτεχνική Αλμωπίας παρέχει υπηρεσίες και λύσεις για:

– Μελέτες – Προγράμματα
– Διεκπεραίωση του ΟΣΔΕ
– Αιτήσεις και υποστήριξη σε όλες τις διοικητικές και οικονομικές ανάγκες του αγρότη

Στην νέα αυτή εποχή, η Γεωτεχνική Αλμωπίας πιστεύει στο νέο αγρότη, στο νέο επιχειρηματία, στους παραγωγούς που αναζητούν λύσεις αλλά και νέες ευκαιρίες στο μεταβατικό αναπτυξιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται, στους υφιστάμενους καθώς και στη νέα γενιά.

Ιωάννης Γεωργίου – Γεωτεχνική Αλμωπίας -  Πάντα δίπλα στον Αγρότη

Αγίας Σοφίας 4 Αριδαία (Πρώην σύνδεσμος του ΠΑΟΚ)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23840 23345, 6976840867

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365