Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Τοποθέτηση Δ. Μπίνου για την επαναλειτουργία των Λουτρών Πόζαρ

Δελτίο Τύπου

Σε σχέση με τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, η οποία επαναλειτουργεί από σήμερα, τοποθετήθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος κατά την πρόσφατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Όπως είπε, «συνεχώς γινόμαστε δέκτες παραπόνων για έλλειψη καθαριότητας, έλλειψη ελέγχου. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είστε. Ευελπιστούμε ότι η Δημοτική Αρχή και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών θα έχουν κάνει όλα όσα χρειάζονται ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την τουριστική περίοδο».


Και πρόσθεσε: «Πολλοί από τους επαγγελματίες της περιοχής, μου παραπονέθηκαν ότι δεν μεριμνήσατε να υπάρχει απάντηση στο τηλέφωνο για το πότε θα ανοίξουν τα Λουτρά. Παίρνει τηλέφωνο ο κόσμος και δεν απαντάει κανείς. Δεν μας τιμά αυτό, ως πρώτη Λουτρόπολη της χώρας».


Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να διαβάσετε κάποιες μόνο από τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στα Λουτρά κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019.




2 σχόλια:

  1. Ξέχασε να μας πει για τότε που θα κλείναν εξαιτίας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω να πω, ότι κάναμε αυστηρή έως και σκληρή κριτική στον Μπίνο ,νομίζοντας ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο.Δυστυχώς ο Μπάτσης μας απογοήτευσε εντελώς.Η κατάσταση έχει ξεφύγει απ τα όρια της κριτικής.Το ότι παίρνει ο Δήμος ενισχύσεις (όπως και όλοι οι Δήμοι) σαν βοήθεια λόγω κορονοιού σπαταλώνται ανούσια).
    Η Αλμωπία με τη θητεία Μπάτση κάνει βουτιά προς τα πίσω.Αφήνει τους άλλους Δήμους να φιάχνουν πάρκά και πλατείες κι εμείς με το ζόρι καθαρίζουμε τους κεντρικούς δρόμους.
    Αγαπητή Δημοτική διοίκηση έχει ο κόσμος απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365