Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Σωματείο Εστίασης Πέλλας: Μουσική στα μαγαζιά το βραδύ της Παρασκευής σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου Εστίασης Πέλλας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου Εστίασης Πέλλας:

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 - 23.45, τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική, κάνοντας μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική.Θέλουμε να ακουστεί πάλι η μουσική στα μαγαζιά μας αυτές τις δύο ημέρες όπως πριν ..... όπως ακουγόταν πριν ... ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το μέτρο ... θέλουμε πάλι να ακουστούν μελωδίες και μουσικές με την ένταση και τον τρόπο που ακουγόταν πριν την πανδημία ... τίποτα περισσότερο ... τίποτα λιγότερο.


Το σωματείο εστίασης Πελλας ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα συμμετέχει στην διαμαρτυρία και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν τηρώντας όμως τα μέτρα προστασίας! 


Επίσης καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να συμμετέχουν μαζί μας στην δίκαιη διαμαρτυρία για την φίμωση των καταστημάτων μας! 


Ελπίζουμε σύντομα να ανοίξει η εστίαση όπως πραγματικά πρέπει και να επιτρέπεται και η είσοδος σε καταστήματα με εσωτερικό χώρο!

4 σχόλια:

  1. Σοβαρευτείτε. Μη κάνετε λαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά διαβάζουν , λίγο σεβασμό. Μας κυβερνούν τα μπακούρια; Απαιτούμε πρόστιμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος με την μουσική....πηγαίναμε για εναν καφε και δεν ακουγαμε τον άλλον και φεύγαμε με φαρυγγίτιδα κάθε φορα από την μουσικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόψτε και καμια ΑΠΟΔΕΙΞΗ όμως έτσι όχι όλα στα μαύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365