Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021

Λάκης Βασιλειάδης: Λύση για τις ποικιλίες που δεν είχαν αναγγελθεί από τον ΕΛΓΑ

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο, ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το σοβαρό ζήτημα των ζημιών σε καλλιέργειες από τους παγετούς που δεν καλύπτονται από τον Κανονισμό.

Ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε για όσες ποικιλίες δεν καλύπτονταν από τον Κανονισμό, και για τις οποίες συνεπώς δεν είχαν γίνει αναγγελίες, και αποφάσισε τελικώς πως θα γίνουν δεκτές δηλώσεις ζημιών με εκτιμητικούς όρους ΕΛΓΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτιμήσεις θα γίνουν εξατομικευμένα και οι αποζημιώσεις θα δοθούν από κρατικά χρήματα.

Αναφορικά με την εξέλιξη αυτή ο Λάκης Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση αυτή αφορά σημαντικό μέρος των καλλιεργειών της Πέλλας και συγκεκριμένα περιοχές του ορεινού όγκου της περιφερειακής μας ενότητας (κεράσια, μήλα κ.α.). Προσωπικά ευχαρίστησα τον κ. Λυκουρέντζο και στο πρόσωπό του τον Οργανισμό, που κατανόησε τα ιδιαίτερα προβλήματα που προκάλεσαν τα φετινά ακραία καιρικά φαινόμενα στην Πέλλα και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365