Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ν. Παρούτογλου προς Χρ. Μπάτση: Η καρέκλα αλλάζει τον άνθρωπο, με τα ψέματα πήρατε εκλογές

Πρέπει να πιέσει ο Δήμος και να πάρει απαντήσεις για τις αποζημιώσεις

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Παρούτογλου ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα του πεζόδρομου. Τόνισε πως η Δημοτική Αρχή δείχνει να έχει συρθεί στις προτάσεις την αντιπολίτευσης για τον πεζόδρομο. Δεν υπάρχει επίσημη απόφαση ακόμα ανέφερε, ενώ ζήτησε το Σαββάτο το πρωί να είναι ανοιχτός ο Πεζόδρομος.


Για τον αγροτικό κόσμο τόνισε πως το θέμα των αποζημιώσεων έχει υποβαθμιστεί και οι αγρότες δεν ξέρουν πότε θα αποζημιωθούν. Πρέπει να πιέσει ο Δήμος και να πάρει απαντήσεις για τις αποζημιώσεις.


Τέλος ο Νίκος Παρούτογλου με αφορμή το θέμα των Σκοπίων και απευθυνόμενος προς τον Χρήστο Μπάτση δήλωσε πως καρέκλα αλλάζει τον άνθρωπο, με τα ψέματα πήρατε εκλογές ανέφερε, ενώ για άλλη μια φορά αποκαλούσε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κωλοτούμπα.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365