Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Αριδαία: Η Ανάσταση της εστίασης - Πλημμύρισε με κόσμο ο Πεζόδρομος (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Το σημερινό είναι το πρώτο βράδυ μετά από 6 μήνες στο οποίο είναι ανοιχτή η εστίαση, με τον πεζόδρομο της Αριδαίας να έχει πλημμυρίσει με κόσμο.


Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πεζόδρομος είναι κλειστός για τα οχήματα και ως εκ τούτου τα καταστήματα μπορούν να τοποθετήσουν τραπεζοκαθισματα σε μεγαλύτερη επιφάνεια.


Δείτε τις φωτό:









16 σχόλια:

  1. Με την τήρηση των μέτρων από όλους όλα καλά θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς το ίδιο έγινε καί τού αγίου Δημητρίου 2 εβδομάδες το κόβω μετά πάλι λουκέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά παραπονιέστε ότι κλείνουν την εστίαση, ο κακός χαμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηδέν αποστάσεις, ανύπαρκτα μέτρα και ο κόσμος συμπεριφέρεται λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Ας ελπίσουμε να μη δούμε τα χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην χαίρεστε σε μια έβδομα έτσι όπως πάτε πάλι 5000 χιλιάδες κρούσματα θα έχουμε και πάλι μέσα μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε 15 μέρες θα σκάσει η βόμβα...σήμερα πρώτη μέρα έπρεπε όλοι να τρέξουν να φάνε και να πιούν έξω? Ούτε αποστάσεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μαγαζία έχουν αποστάσεις, να έρχεστε 2 ή 4 άτομα με μάσκες και να μην ζητάτε να σας βολέψουν έστω κάπου αν σας λένε οτι δεν έχει τραπέζι. Ατομική ευθύνη πρέπει να έχει πρώτα ο πελάτης δεν φταίει πάντα το μαγαζί που ειναι 6 μήνες κλειστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχει πολύ καταπιεσμένο κόσμο αδέρφια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μαγαζιά φώναζαν τόσο καιρό ανοίξτε μας με μέτρα τα οποία κάνεις δεν τήρησε από την πρώτη μέρα. Όσο για το κόσμο. Το 90% νομίζει πως επειδή άνοιξε η εστίαση τελείωσε ο κορονοϊός. Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ευτυχώς τόσο καιρό ήταν κλειστα τα μπαρ γιατί αλλιώς θα είχαμε δεκάρες νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά έκανε και άνοιξε η εστίαση.Κανενα μέτρο δεν τηρείται απο τον κόσμο και απο τα μαγαζιά. Κύριε καταστηματάρχη να μην βολεύεις κανένα αν θες να είσαι νόμιμος. Και να ξέρετε τα πεζοδρόμια είναι για τους δημότες, για να κινούνται. Έχετε πάρει τα μέτρα σας απο τον Δήμο βάσει των αιτησεων σας. Δεν μπορείτε να κλείνεται και να μην έχουν πρόσβαση τα ΑΜΕΑ ,οι μανες με τα καρότσια, η γιαγιά που θέλει να πάει να πάρει ψωμί κλπ. ΔΗΜΑΡΧΕ δεν νομιμοποιείται η ενέργεια σου να κλείσεις και να δώσεις χωρο στο δρόμο (στο μιλητο) ο νομος σου έδινε το δικαίωμα μέχρι 20/11/2020. Φρόντισε να ανοίξουν τα πεζοδρόμια. Και η Αστυνομία να το κοιτάξει. Υπάρχει και Εισαγγελέας αν δεν κάνουν όλοι αυτό που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βλεπουμε ανθρωπους απο χθες να κυκλοφορούν χωρις μασκα επειδή θελουν να πανε για φαγητο ή ποτό. ας τους πει καποιος πως οι μασκες ειναι υποχρεωτικές μεχρι να κατσουν στο τραπεζι. η αστυνομια τη κανει, που ειναι οι ελεγκτικές υπηρεσιες. πρεπει να καταλαβουμε πως τπτ δεν τελειωσε και να προσαρμοστούμε τωρα που ειναι νωρις, πριν γινει κάποια έξαρση και ψαχνόμαστε μετα. η ευθύνη που εχουμε όλοι ειναι τεράστια και πρέπει να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων. δεν ειναι παιχνιδι η υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΟΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ Ν Α ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γνωστό σε τι ποσοστό του γενικού πληθυσμού έχει φτάσει ο εμβολιασμός κατά του SARS-CoV-2 στην ευρύτερη περιοχή της Αριδαίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. δεν υπάρχει σωτηρία φίλε.έχει άποψη μέχρι και του Κίτσου η μάνα...

      Διαγραφή
  15. "Δεν υπάρχει covid" λέει ένας προλαλήσαντας και συμπληρώνω εγώ "προσέξτε όλοι, φυλαχτείτε, αφήστε τις παλικαριές, τίποτα δεν τελείωσε! Σας μιλάει ένας "καμμένος". Έχασα πολλούς συγγενείς και φίλους.
    Υ.Γ. ευτυχώς μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία από την νόσο εγώ έζησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365