Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Καταγγελία για τη σύλληψη μελών του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά

Δελτίο Τύπου

Η Τ.Ο. Πέλλας καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης μελών του Κόμματος στα Γιαννιτσά που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για να προπαγανδίσουν το κάλεσμα ξεσηκωμού απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την κατάργηση του 8ωρου, για την ισοπέδωση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. 


Η προσαγωγή αυτή είναι ένδειξη του κλίματος τρομοκρατίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση, την ίδια ώρα που προχωρά ολοταχώς για νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και αντεργατικές ανατροπές, προκειμένου να θωρακίσει την κερδοφορία του κεφαλαίου. 


Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι, ο λαός της περιοχής μας να απαντήσουν με μαζική συμμετοχή στις πικετοφορίες που οργανώνει η Τ.Ο. Πέλλας σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που διοργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα. 

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον δεν ξέρουν ότι η ΑΦΙΣΟΚΌΛΗΣΗ είναι παράνομη.....έλεος με τους βλάκες που προσπαθούν να τα παρουσιάσουν διαφορετικα τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365