Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Αριδαία: Θρασύτατοι ανήλικοι Ρομά προσπάθησαν να αποσπάσουν τσάντα ανήλικης Ελληνίδας

Το θέμα με τους ανήλικους Ρομά στην Αριδαία, οι οποίοι απλώνουν τα χέρια τους παντού είναι μεγάλο

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη χθες στην πόλη της Αριδαίας.


Συγκεκριμένα, τέσσερις ανήλικοι Ρομά, προσπάθησαν θρασύτατα να αποσπάσουν τσάντα 12χρονης Ελληνίδας, η οποία έκανε βόλτες στην πόλη της Αριδαίας μαζί με άλλες δύο φίλες της. Η ανήλικη Ελληνίδα αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι Ρομά να μην καταφέρουν να αποσπάσουν την τσάντα της. Το νεαρό κορίτσι, αλλά και οι φίλες της έφυγαν σοκαρισμένες απο το σημείο, ενώ στην συνέχεια εξιστόρησαν το συμβάν τους οικείους τους, οι οποίοι με την σειρά τους αναμένεται να ενημερώσουν την αστυνομία.


Το θέμα με τους ανήλικους Ρομά στην Αριδαία, οι οποίοι απλώνουν τα χέρια τους παντού είναι μεγάλο και πρέπει οι αστυνομικές αρχές να κάνουν τις ενέργειες που πρέπει, πριν πάρουν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους.

14 σχόλια:

  1. ας ξυπνήσουν εκει στην αστυνομια επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αστυνομία όταν τους συλλαμβάνει όμως κανείς μας δεν τους κάνει μήνυση........ Εεεεεεεεέ???

      Διαγραφή
    2. Εσύ που είσαι ξύπνιος, δώσε μας τη λύση.Πρότεινέ μας, πως θα απαλλαγούμε.

      Διαγραφή
  2. Ισχύει και μένα χθες το βράδυ κοντά στο πεζόδρομο μια παρέα τσιγγάνων πήγε να μου κλέψει την τσάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακο εχει παραγινει,ελεος πια...Και δεν μπορουμε να καταλαβουμε,τελικα ολοι αυτοι ειναι στο απυροβλητο;Εχουν κανει καταληψη στην παραποταμια περιοχη,την εχουν κανει σκουπιδοτοπο,ειναι θρασυτατοι και παρ'ολα αυτα οι υπευθυνοι σφυριζουν αδιαφορα...Για τους Ρομα ισχυουν αλλοι νομοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν βγω με το δίκαννο, μετά εγώ θα φταίω; όταν στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξενος; όταν φοβάμαι να βγω έξω, όταν η αστυνομία δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα, η μόνη λύση είναι να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να φέρουν και άλλους αστυνομικούς για Περιπολία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε ενα πρωινό και δες πόσοι είναι εκεί μέσα. Δεν θέλουμε άλλους τεμπέληδες.
      Λίγους και καλούς θέλουμε, που να μην μασάνε

      Διαγραφή
    2. Ναι να φέρουν έχει πολλές καρέκλες ο πεζόδρομος

      Διαγραφή
  6. Γενικά έχουν ξεφύγει εντελώς τον τελευταίο καιρό. Γυρίζουν στα μαγαζιά της πόλης και προσπαθούν να κλέψουν ότι προλάβουν. Εχθές ήταν πλατεία Αγγελή Γάτσου και ξυλωσαν τον έναν πάγκο. Και πριν 3 μέρες προσπάθησαν να κλέψουν ποδήλατο έξω από βιβλιοπωλείο αλλά τους προλάβανε. Έχει παραγίνει το κακό. Αλλά ποιος να τους πει τι. Είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν με πλήρη ατιμωρησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αστυνομία πετάει χαρταετό μόνο για βόλτες με το χέρι έξω από το παράθυρο είναι και ο δήμος σφυρίζει κλέφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέρα μεσημέρι μπροστά στην εκκλησία με κόντεψαν από πίσω και ευτυχώς γύρισα και πρόλαβα πριν μου ανοίξουν την τσάντα... Ας γίνει κάτι επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αστυνομια καφε και μονο μασκες...δημος τα ιδια.....ασυλια εχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να πάρει έκταση το θέμα για τους τσιγγάνους, για τις κλοπές που αναφέρετε, για τα μηχανάκια κάθε βράδυ που ξυπνάνε τα παιδιά μας, για τους ελέγχους για μάσκες, για τα πεζοδρόμια που τα έχουν κλείσει "επιχειρηματίες", για δρόμους που έχουν κατάληψη "επιχειρηματίες" για τα μέτρα που δεν εφαρμόζονται στη λαϊκή και για πόλλα άλλα. Γιατί δεν καλούν τον Διοικητή στον Δήμο να εκφραστούν τα παράπονα των δημοτών? Ξεφτίλισμα στην τηλεόραση θέλουν και οι μεταθέσεις θα πέσουν βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365