Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Έκανε πρόταση γάμου ο συντοπίτης μας Δημήτρης Πέλκας (ΦΩΤΟ)

Στο κλαμπ των παντρεμένων θα ανήκει σύντομα ο Δημήτρης Πέλκας με καταγωγή από την Πέλλα

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία ανέβασε μια σχετική φωτογραφία.


Στο κλαμπ των παντρεμένων θα ανήκει σύντομα ο Δημήτρης Πέλκας με καταγωγή από την Πέλλα. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσέ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα. Αυτή κοινοποίησε την χαρά της στο instagram μέσω μιας φωτογραφίας στην οποία φαίνεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής να είναι γονατισμένος με το δακτυλίδι ανά... χείρας.


«Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου, είναι να βρεις κάποιον που βλέπει όλα όσα είσαι και δεν θέλει να είσαι τίποτα λιγότερο. Κάποιος που σε υποστηρίζει και σε αγαπάει ότι και να γίνει. Και μέσα από τα μάτια του αρχίζεις να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Αν βρείτε αυτόν τον άνθρωπο, παντρευτείτε (τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω)», αναφέρει στην ανάρτησή της γνωστοποιώντας τη χαρά της και φυσικά την απάντησή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365