Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Χρ. Γεωργίου: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σπασμένος ο τσιμενταύλακας Γαρεφείου

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Χρήστου Γεωργίου.


Για δεύτερο συνεχόμενο Καλοκαίρι, οι αγρότες της Τ.Κ. Γαρεφείου γίνονται στο ίδιο έργο θεατές και εκφράζουν τον προβληματισμό τους, καθώς ξεκίνησε άλλη μια αρδευτική περίοδος και ο εναέριος τσιμενταύλακας που είχε καταρρεύσει πριν δύο χρόνια δεν έχει αποκατασταθεί.


Ο τσιμενταύλακας, που βρίσκεται στη γέφυρα του Άνω Γαρεφείου, είχε πέσει τον Σεπτέμβριο του 2019 και από τότε δεν έχει επισκευαστεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές δυσλειτουργίες στην άρδευση ενός ολόκληρου χωριού. Δύο χρόνια μετά δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αναθέσεων και δημοπρασιών, τη στιγμή που ήδη οι αγρότες θέλουν να ποτίσουν.


Είναι σημαντικό να αναφέρω, ότι το μεγαλύτερο μέρος του κάμπου δεν μπορεί να ποτίσει με ελεύθερο νερό και αναγκάζεται να ποτίζει με γεώτρηση. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι τα έξοδα αυξάνονται σημαντικά, καθώς το κόστος του ελεύθερου νερού είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό των γεωτρήσεων.


Η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να κινηθεί ταχύτατα. Τα προβλήματα τρέχουν και δυστυχώς απουσιάζουν οι λύσεις. Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή που για δεύτερη χρονιά δεν υπάρχει καν εργολάβος για την διαχείριση της άρδευσης.


Η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός σε όλο τους το μεγαλείο…

6 σχόλια:

  1. Καί πρίν τέσσερα χρόνια επί θητεία δικιά σάς πάλι σπασμένος ήτανε έχω μπόλικες φωτογραφίες καί για την γούνα σάς κ.γεωργιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαυτο ψηφισαμε τον μπατση για να ειναι καλυτερος οχι χειροτερος. φτανει με αυτηνα την καραμελα. εχετε χασει την μπαλα. μονο λογια ειστε μπατσηδες. μπινος και παλι μπινος.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

      Διαγραφή
  2. ειναι ανικανοι ,το λιγοτερο που μπορω να πω ως αγροτης.Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τότε κετικιδης και τώρα. Τι άλλαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτοι. Δεν μπορούμε να ποτίσουμε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365