Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Πρόγραμμα εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού στο Δήμο Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει το παρακάτω νέο πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κατοίκους Κοινοτήτων του Δήμου Σκύδρας από Κινητές Ομάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.:


ΑΡΣΕΝΙ (πλατεία). Πέμπτη 6 Μαΐου 2021. Ώρες, 09:00΄έως 11:00΄. Πληροφορίες: Δημήτρης Γαλόπουλος, Πρόεδρος Κοινότητας Αρσενίου, τηλ.:6986597660.

ΠΕΤΡΙΑ (μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα). Πέμπτη 6 Μαΐου 2021. Ώρες,11:30΄έως 13:30΄. Πληροφορίες: Γρηγόρης Βόλτσης, Πρόεδρος Κοινότητας Πετριάς – Πλευρώματος - Λουτροχωρίου, τηλ.:6980004667.

ΣΚΥΔΡΑ (μπροστά από το Δημαρχείο). Παρασκευή 7 Μαΐου 2021. ΄Ωρες, 10;00 έως 14:00΄. Πληροφορίες: Θεόδωρος Αντωνιάδης, Πρόεδρος Κοινότητας Σκύδρας, τηλ.:6974661506.

ΚΑΛΥΒΙΑ (πλατεία Ιερού Ναού Αγίου Μηνά). Παρασκευή 7 Μαΐου 2021. Ώρες,11:30΄έως 14:00΄. Πληροφορίες: Δημήτρης Τζελεπής, Πρόεδρος Κοινότητας Καλυβίων, τηλ.:6976224567.


Χρήσιμες υπενθυμίσεις που θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους οι προσερχόμενοι για τις εξετάσεις, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα:


Αποστολή μηνύματος στον  αριθμό 13033( περίπτωση 1) ή  συμπληρωμένο το αντίστοιχο έντυπο μετακίνησης. 

Δήλωση του Α.Μ.Κ.Α. και του τηλεφωνικού τους αριθμού όταν τους ζητηθούν από τα στελέχη του Κ.ΟΜ.Υ. για την καταγραφή των στοιχείων των εξεταζομένων και για την ενημέρωσή τους.

Οι προσερχόμενοι με αυτοκίνητο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα τέσσερα άτομα εφόσον είναι οικογένεια  ( οδηγός, συνοδηγός και μέχρι δύο ανήλικα παιδιά). 

Τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας.

Ευχαριστούμε τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που προσέρχονται για τις εξετάσεις και μ΄αυτόν τον τρόπο είναι σε θέση να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους και ταυτόχρονα να προσφέρουν τη δυνατότητα στις αρμόδιες αρχές να παρακολουθούν την υφιστάμενη γενική κατάσταση, ώστε να ενημερώνουν την κοινή γνώμη και να προχωρούν στην εξαγωγή ανάλογων συμπερασμάτων και στη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365