Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Λουτρά: Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το χορευτικό challenge - Αρκετός κόσμος και απολύμανση στην Λουτρόπολη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο και φώτο

Σε χορευτικό challenge με αφορμή το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού θα συμμετέχουν τα Λουτρά Πόζαρ.


Μάλιστα σήμερα με την συνδρομή του Aridaia365 πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα. Μια μικρή τους γεύση μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω βίντεο.


Επίσης σήμερα την Λουτρόπολη υπήρχαν αρκετοί τουρίστες και επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν την βόλτα τους και απόλαυσαν τα μπάνια τους, στις ζεστές και κρύες πηγές. Οι εσωτερικές πισίνες, όπως και η μεγάλη εξωτερική είναι κλειστές και θα ανοίξουν την Δευτέρα, όταν και θα επανεκκινήσουν επίσημα τα Λουτρά.


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως συνεργείο πραγματοποιούσε απολύμανση στους χώρους της Λουτρόπολης, για να είναι όλα έτοιμα την Δευτέρα.


Δείτε βίντεο και φώτο:














1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε ο τουρισμός είναι παγκοσμιοποίηση. Άσε το Βελόπουλο και διάβασε Κανα (καινούργιο) βιβλίο....Καλό καλοκαίρι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365