Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Αγρίνιο: Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός οδηγός στους αγώνες dragster – Ανατριχιαστικές εικόνες

Σοκαριστική είδηση από το Αγρίνιο

Τραγωδία στο Αγρίνιο, με το θάνατο 34χρονου οδηγού, στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drag Racing που γίνεται στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο.


Σοκαριστική είδηση από το Αγρίνιο. Τραγικό θάνατο βρήκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster 34χρονος οδηγός, πατέρας τριών παιδιών.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, πρόκειται για τον Γ.Φ. από την Αθήνα ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.


Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε (Nissan GTR), «δίπλωσε» στα 180 περίπου μέτρα του αεροδιαδρόμου και εξετράπη της πορείας του, χάνοντας την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς.


Το όχημα βγήκε από το δρόμο και άρχισε να αναποδογυρίζει για περίπου 30 μέτρα σε παρακείμενο χωράφι, αφήνοντας πίσω του… αρκετά κομμάτια. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο άτυχος άνδρας διαμελίστηκε.


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και όχημα της πυροσβεστικής. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το δυστύχημα και τι το προκάλεσε. Οι υπόλοιποι αγώνες ακυρώθηκαν.




2 σχόλια:

  1. Αν ειναι δυνατον καλο ταξιδι να εχει κουραγιο στην οικογενεια του να δινει ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365