Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ανείπωτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρό το 18 μηνών παιδάκι μέσα σε φρεάτιο

Το άτυχο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό

Με την χειρότερη δυνατή κατάληξη ολοκληρώθηκε το θρίλερ στην Θεσσαλονίκη, όπου ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών αγνοούνταν και τελικά εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε φρεάτιο, όπου πιθανώς έπεσε.


Όπως σας είχε ενημερώσει το newst.gr, το βρέφος -για το οποίο ξεκίνησαν άμεσα έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική- εξαφανίστηκε στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.06.2021, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν.


Στο φρεάτιο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος…

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε ένα φρεάτιο που βρίσκεται κοντά στο σημείο. Εξαρχής υπήρχαν φόβοι μήπως με κάποιο τρόπο το παιδάκι έπεσε μέσα και για τον λόγο αυτό, άνδρες της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν να το ερευνούν.


Τελικά δυστυχώς το άτυχο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από το συγκεκριμένο φρεάτιο.


Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.


1 σχόλιο:

  1. Παναγία μου αγγελακι κακό μεγάλο καλο ταξίδι να έχεις κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365