Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δεξιώσεις γάμων: Αύξηση των καλεσμένων σε 200 εξετάζουν οι ειδικοί - Τι θα γίνει με την μουσική

Αρχές Ιουλίου θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων

Προς νέα χαλάρωση οδεύουν τα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ένα από τα επόμενα μέτρα προς εξέταση για χαλάρωση η μουσική στα καταστήματα εστίασης και στους γάμους, το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας και ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων.


Αρχές Ιουλίου θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων


Σε ότι αφορά στις δεξιώσεις γάμων, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr πάντως, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο διπλασιασμός των καλεσμένων από τους 100, στους 200, πιθανότατα από αρχές Ιουλίου, ένα αίτημα που έχει τεθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης. Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα μαζί με την ανακοίνωση έναρξης εφαρμογή της εν λόγω απόφασης.


Σε ότι αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 το βράδυ έως τις 5:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη χθες, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν τα μέσα Ιουνίου.


«Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι επ’ αυτού (την άρση της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας), θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Ωστόσο, σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.


Τι θα γίνει με τη μουσική

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει και με τη μουσική στους γάμους, αλλά και στα καταστήματα εστίασης, αλλά αν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται θετικά, αναμένεται να αρθεί και αυτό το μέτρο.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι η μουσική είναι στο τραπέζι και αποτελεί αίτημα του υπουργείου. Ωστόσο, όπως σημείωσε η μουσική θα επανέλθει, αλλά δεν μπορεί να πει το πότε θα γίνει αυτό και παρέπεμψε στην επιτροπή των ειδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365