Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

ΕΕΕΕΚ Αριδαίας: «ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» …

Δελτίο Τύπου

«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» … του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας έδωσε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), στο πλαίσιο εφαρμογής του ομώνυμου προγράμματος.


Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία», είναι το πρώτο εγκεκριμένο, από το Υπουργείο Παιδείας, σχολικό πρόγραμμα, που εκπονείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ως κύριο στόχο τη διάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και τη δημιουργία νέων φίλων του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σχολικό έτος 2017-2018, που ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν συμμετάσχει πάνω από 12.000 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής, από όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του  COVID-19, η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω τις πλατφόρμας Webex και ο κ. Σίσκος Χρήστος Grassroots Manager της ΕΠΟ, παρέδωσε μαθήματα ομαδικότητας, συνεργασίας, σεβασμού αλλά και ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Στους νεαρούς μαθητές μοιράστηκαν ειδικά σχολικά εγχειρίδια (έκδοση ΕΠΟ) και φανέλες με το λογότυπο του προγράμματος, ενώ στις σχολικές μονάδες  χορηγήθηκαν  μπάλες ποδοσφαίρου για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους δράσεων.

Οι μαθητές και των δύο σχολείων ευχαριστούν θερμά την ΕΠΟ και τον κ. Σίσκο Χρήστο για την πολύ όμορφη δράση.


Για το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας 

Ο Δ/ντής

Βασδάρης Αναστάσιος


Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

 Η Προϊσταμένη

Κοσμίδου Βικτωρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365