Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Πλουσιότεροι κατά 21,7% οι δισεκατομμυριούχοι της Βρετανίας μέσα στην πανδημία

Ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων επί βρετανικού εδάφους ενισχύθηκε κατά 21,7% τον τελευταίο χρόνο

Σημαντικά πλουσιότεροι έγιναν μέσα στην πανδημία του κορονοϊού οι δισεκατομμυριούχοι της Βρετανίας, σύμφωνα με τη «λίστα των πλουίων» που καραρτίζουν οι Sunday Times.


Ειδικότερα, ο πλούτος των δισεκατομμυριούχων επί βρετανικού εδάφους ενισχύθηκε κατά 21,7% τον τελευταίο χρόνο, αυξημένος κατά 106,5 δισ. στερλίνες, φτάνοντας στα 597,2 δισ. στερλινών.


Πλέον, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 171 άτομα.


Ο ουκρανικής καταγωγής, μεγιστάνας του πετρελαίου Λέοναρντ Μπλαβάτνικ, που είναι ιδιοκτήτης της Warner Music, είναι ο πλουσιότερος Βρετανός. Η περιούσια αυξήθηκε κατά 7,2 δισ. στερλίνες τον τελευταίο χρόνο, φτάνοντας τα 23 δισ.


Ο Μπλαβάτνικ έριξε από την κορυφή της λίστας τον Τζέιμς Ντάισον, ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας λιανεμπορίου, που κέρδισε... μόλις 100 εκατ. στερλίνες μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365