Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Επικός Τσιτσιπάς, «καθάρισε» 3-0 τον Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στους "4" στο Roland Garros

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) του Ντανίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για 2η σερί χρονιά!


Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στους "4" στο Roland Garros.


O κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 7-6 (3),7-5 του Ρώσου (Νο2) Ντανίλ Μεντβέντεφ στον προημιτελικό και θα παίξει στον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Παρίσι.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και ξεπέρασε για 2η συνεχόμενη χρονιά, έναν Ρώσο (το 2020 ο Ρούμπλεφ) για να φτάσει στον ημιτελικό. Αυτή είναι η 2η νίκη του Έλληνα τενίστα σε 8 παιχνίδια με τον Ρώσο!


Με την πρόκριση του ο 22χρονος ανέβηκε προσωρινά στο Νο4 κόσμου αλλά θα πρέπει να αποκλείσει τον Γερμανό για να κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.


Αυτή ήταν η 38η νίκη στο 2021 για τον Έλληνα, η 4η top-10 και έφτασε συνολικά στις 22 top-10 νίκες στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365