Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/6 Κριός 

Η γοητεία σας απογειώνεται, αγαπητοί Κριοί… Και με τη Σελήνη στους κοινωνικούς Διδύμους, θα πείτε αυτά ακριβώς που πρέπει για να κερδίσετε συμμάχους! Αλλά κι αν πολλοί προσφερθούν να φτάσουν στην άκρη του κόσμου για εσάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχθείτε την προσφορά: Παντού ελλοχεύει ένα τίμημα, ακόμα και από τους φίλους.
Με τον διαισθητικό Κρόνο να κουνά προειδοποιητικά σημαιάκια στη ζώνη σας της ομαδικότητας, διαβεβαιώστε ότι οι συνεργάτες σας να διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Παραμερίστε την ονειροπόληση για να πετύχετε περισσότερα, αγαπητοί Ταύροι!
Ένα αποδοτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, κάνει τους προσωπικούς σας στόχους πιο απτούς και εφικτούς… Αρκεί να αποφασίσετε να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν. Σηκώστε μανίκια και εστιάστε εκεί, χωρίς να ασχοληθείτε με καθήκοντα άλλων ή να αρκεστείτε σε ημίμετρα.
Μετά την αρχική βαρυθυμία, θα κάνετε τα βήματα που λαχταράτε και θα λάβετε γρήγορα τις ανταμοιβές σας! 

ζώδια σήμερα 09/06  Δίδυμοι

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και ρισκάρετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό δεν σημαίνει να «τζογάρετε» με τις οικονομίες μιας ζωής, σημαίνει να μελετήσετε όλες τις παραμέτρους σε ευκαιρίες που θα προκύψουν. Σίγουρα μπορείτε να προοδεύσετε έναν προσωπικό στόχο με νέους και συναρπαστικούς τρόπους, όπως μέσω διαπολιτισμικών επαφών. Ίσως ένας φίλος από μακριά, να βοηθήσει να διευρύνετε την οπτική και τα εγχειρήματά σας… Ας έχετε πρόχειρα και ενημερωμένα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η ατμόσφαιρα επιτάσσει απολογίες! Φροντίστε να πείτε τα «συγγνώμη» που χρειάζονται, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι ένα λάθος σας μπορεί να περάσει απαρατήρητο… Η άλλη πλευρά δεν σκέφτεται το ίδιο – και δεν πρέπει να την εξωθήσετε στα άκρα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και επιπλέον αναζητήστε τρόπους να εξομαλύνετε κάθε δυσχερές κλίμα. Η καλή προδιάθεση μπορεί να κάνει θαύματα! 

ζώδια σήμερα 09/06  Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην βιαστείτε να απορρίψετε μια πιθανή συνεργασία! Επεξεργαστείτε τη περισσότερο και δείτε τις δυνατότητές της, χωρίς να εστιάσετε σε ταμπέλες και πρότυπα. Επιλέξτε να βιώσετε την ουσιαστική αίσθηση της συνένωσης – και θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε ρεαλιστικά το παρόν, αντί να σκέφτεστε όσα μπορεί – ή όχι να φέρει το μέλλον! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα… Αυτός είναι ο λόγος που ίσως νιώθετε πιεσμένοι από τις ευθύνες σας! Όσο κι αν θέλετε να λειτουργείτε με ταχύτητα, είστε μόνο ένα άτομο και η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Πάψτε να προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους νόμους του χρόνου και των αντοχών σας. Είναι καιρός να αναζητήσετε βοήθεια ή συνεργάτες. Θα έχετε σε αυτό τη στήριξη ενός τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, που θα σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση! 

ζώδια σήμερα 09/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή απλώς το αγνοείτε! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, υπογραμμίζει ότι η άρνηση τελικά διογκώνει τα προβλήματα. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα, ακόμα κι αν δεν έχετε το θάρρος να το θίξετε. Είναι καιρός να το κάνετε εσείς, να αδράξετε την ευκαιρία να ανοίξετε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτόν, εστιάστε στα μακροπρόθεσμα οφέλη του αντί να καταλήξετε σε δράματα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα διαφυλάξετε μυστικά ή θα τα αποκαλύψετε; Ο ακέραιος Κρόνος συναντά τη Σελήνη, απαιτώντας να κάνετε τη σωστή επιλογή! Αν σας έχουν εμπιστευτεί κάτι, είναι σπουδαία κίνηση και πρέπει να την τιμήσετε. Αν θελήσετε να παράσχετε βοήθεια στο άτομο που σας άνοιξε την καρδιά του, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Σε καμία περίπτωση μην αναφέρετε ευαίσθητες λεπτομέρειες, όπως θα θέλατε να κάνει και κάποιος άλλος στη θέση σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Οι σχέσεις είναι σαν μια χορογραφία, αγαπητοί Τοξότες… Και ένα τρίγωνο σταθερότητας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, συστήνει να προτιμήσετε το αργό βαλς από την ντίσκο! Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό ή το άγχος, εστιάστε στην οικοδόμηση της επαφής με ένα βήμα τη φορά. Η ρόδινη οπτική μπορεί να παραβλέψει αξιόλογες πτυχές που δεν είχατε προσέξει, γι’ αυτό ο ρεαλισμός βοηθά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Οι στόχοι για την υγεία σας δεν πρέπει να αποτελούν πρόκληση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορεί τα καλύτερα υγιεινά προϊόντα να βρίσκονται στην άλλη άκρη της πόλης. Αλλά πόσο πρακτικό είναι να κάνετε συνεχώς αυτή τη διαδρομή; Αν ψάξετε καλύτερα στην περιοχή σας, σίγουρα θα βρείτε αξιόλογες αγορές και ποιότητες… Ίσως και πιο ανταγωνιστικές, μιας και θα κάνετε και τον περίπατό σας για να ψωνίσετε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, βλέπετε στοιχεία σε άλλους που θα θέλατε να είχατε; Είναι καιρός να αποδράσετε από την παγίδα της σύγκρισης! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο σας υπενθυμίζει ότι η ομορφιά βρίσκεται μέσα στον καθένα. Απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη και ασχοληθείτε με όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Βοηθήστε έναν φίλο, προσφερθείτε εθελοντικά να συμβάλετε σε ανθρωπιστικές δράσεις. Λίγη εξάσκηση θα σας δώσει την επιπλέον λάμψη που χρειάζεστε για να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Τι πραγματικά λαχταράτε, αγαπητοί Ιχθύες; Μια εσώτερη αναταραχή θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από τετριμμένες πρακτικές! Συνειδητοποιήστε πως όταν είστε έτοιμοι να καταναλώσετε ό,τι βρεθεί μπροστά σας, καταπνίγετε ή απομακρύνεστε από δυσάρεστα συναισθήματα. Ξέρετε ότι αυτές οι επιλογές είναι προσωρινές, κάτι που υπογραμμίζει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο. Έχετε τη δυναμική να διαχειριστείτε όσα σας δυσκολεύουν και να βγείτε νικητές… Και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365