Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ήττα ΣΟΚ του Αλμωπού από τον Απόλλων Πόντου με 3 - 1 - Κίνδυνος υποβιβασμού

Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Με ήττα σοκ συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος έχασε εκτός έδρας με σκορ 3 - 1 από τον Απόλλων Πόντου.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσίασε κακό πρόσωπο και με μια άμυνα που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, η οποία δέχτηκε 3 γκολ σε ισάριθμες φάσεις, βλέπει κατάματα τον υποβιβασμό. Προπονητής και παίκτες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κάκιστη πορεία του συλλόγου. Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ για να σώσει την κατηγορία τις τελευταίες 3 αγωνιστικές που απομένουν.


Οι γηπεδούχοι που ήξεραν τι ήθελαν στον αγωνίστηκε χώρο προηγήθηκαν 2 - 0 στο ημίχρονο με γκολ των Παναγιώτου και Καλογέρη. Στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός μείωσε με τον Γκέσιο, αλλά δέχτηκε τρίτο γκολ στο τέλος από τον Δεινόπαπα για το τελικό 3 - 1.


Ο Αλμωπός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Απόλλων Πόντου, ο οποίος έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Κοζάνη ουσιαστικά έχει πέσει. Η ομάδα της Αριδαίας στην ισοβαθμία έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τον σημερινό της αντίλαλο.


Ο Αλμωπός κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού με 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια εξασφαλίζει την σωτηρία, πρέπει όμως να αλλάξουν πολλά στην αγωνιστική συμπεριφορά και νοοτροπία της ομάδας.


Φάσεις και γκολ:

5′ Ωραίο πλασέ το Πέττα απέκρουσε ο Πολίτης. Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας.


8′ Δυνατό σουτ του Βενέτη μπλόκαρε ο Πολίτης. Καλύτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα μας.


10′ Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Πόντου, ο Παναγιώτου με ωραίο πλασέ. Π.Α.Ε. Απολλων Ποντου – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ 1-0


15′ Ωραίο σουτ του Έππα η μπάλα στο πλαϊνό διχτάκι της εστίας.


21′ Δυνατό σουτ του Ρογγότη μετά από εκτέλεση φάουλ σε πλεονεκτική θέση η μπάλα ψηλά άουτ.


31′ Αλλαγή για τον Απόλλων Πόντου. Ο Χατζηαθανασίου στη θέση του Τουρσίδη.


36′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Πόντου στη 2η ευκαιρία του στον αγώνα. Ο Καλογέρης με ωραίο γυριστό σουτ. Απολλων Ποντου – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ 2-0


42′ Όμορφο ψαλιδάκι του Μάνιου η μπάλα λίγο ψηλά από τα δοκάρια.


66′ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Κουρούπης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκέσιος με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1. Απολλων Ποντου – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ 2-1


90′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Πόντου. Σκόρερ ο Δεινόπαπας μετά από τετ α τετ. Απολλων Ποντου – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ 3-1


11αδες:


Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νυκτάρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.


Αλμωπός: Μένιος, Ρογγότης, Κολτσίδας, Βενέτης, Κιουλτζόπουλος, Προκοπίου, Ασλαμπάνογλου, Πέττας, Έππας, Lucero, Μάνιος


Αποτελέσματα:


Απόλλων Πόντου - Αλμωπός Αριδαίας 3 - 1


ΑΕΠ Κοζάνης - Καβάλα 0 - 2


Θεσπρωτός - Βέροια 3 - 2


Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 0 - 1


ΠΟ Τρίγλιας - Πιερικός 1 - 1


Βαθμολογία:




7 σχόλια:

  1. Η διοίκηση όρθια κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νασο το κεφαλακι ποναει καληνηχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‘Χωρίς αμυντικούς κατεβήκαμε ...και δεν μας βγήκε,τώρα νικάς Σέρρες οπωσδήποτε ... αρχικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι μονο θεμα αμυνας αλλα και αστοχιας απο την αρχη της σεζον,οταν εχεις τοσες ευκεριες και δεν βαζεις το γκολ επομενο ειναι να φας γκολ,ειναι ο νομος του ποδοσφαιρου ο αγραφος που λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αλμωπος θα κάνει το 3 στα 3 κ θα σωθεί.
    Καβαλα Σέρρες αδιάφοροι κ θεσπρωτο νίκη καθαρή.
    Θα πέσει τριγλια κ Κοζάνη η καλαμαριά Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οσο για Σερρες παιδια δυσκολα εδω τον Απολλων Ποντου δεν παιρνεις που τον εριξες τεσαρα και θα παρεις την Σερρες;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνεις το 3 στα 3 κ τέλος.
    Θεσπρωτος κ Κοζάνη μπλουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365