Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Μεγάλη προσοχή: Με αυτό το μήνυμα άρπαξαν 4.000 ευρώ από λογαριασμό γυναίκας

Δείτε το μήνυμα

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε μία γυναίκα από την Ημαθία. Πάτησε το link που υποτίθεται είχε λάβει από την τράπεζά της κι σε μηδέν χρόνο είδε τις 4.000 ευρώ που είχε στον λογαριασμό της, να «κάνουν φτερά».


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία από το πώς φαίνεται το μήνυμα εξαπάτησης και προειδοποιεί για ακόμη μία φορά τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365