Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Κομμωτής από την Κατερίνη ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος (φωτο)

Δείτε φωτογραφίες

Kομμωτής στο επάγγελμα, ήταν ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη.


Τον 45χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του από τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε από περαστικούς η απανθρακωμένη σορός του η οποία ταυτοποιήθηκε.


Το χρονικό


Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν τις 19.00 χθες, εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα έξω από τα κοιμητήρια του χωριού Καλλιθέα.


Η σορός ήταν απανθρακωμένη, ενώ το θύμα ήταν δεμένο πισθάγκωνα.


Την έρευνα έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.


Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.


Δείτε φωτογραφίες του Thestival από το σημείο όπου βρέθηκε ο 45χρονος:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365