Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το Aridaia365: Σε δύο μέρες 104.388 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ χρήστες ενημερώθηκαν από το site μας (ΦΩΤΟ)

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την ενημέρωση σας
Οι 23 και 24 Ιουνίου ήταν ένα καυτό διήμερο ενημέρωσης για το Aridaia365, με το site μας να σπάει όλα τα ρεκόρ, αφού το επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν 104.388 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ χρήστες, ενώ οι προβολές σελίδων ήταν 128.108. Ένα ασύλληπτο νούμερο για τα μεγέθη των τοπικών site.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics, την Τετάρτη 23/6 και χθες Πέμπτη 24/6 την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν 104.388 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ χρήστες.

Νούμερα τα οποία αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένες όσες επιχειρήσεις έχουν προτιμήσει να διαφημιστούν στο Aridaia365.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την ενημέρωση σας.

*Τα συγκεκριμένα νούμερα επιτεύχθηκαν χωρίς να υπάρχει κάποια χορηγούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή στις μηχανές αναζήτησης.


Η ομάδα του Aridaia365. 




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365