Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Χωρίς φωτογραφική κάλυψη από το Aridaia365 το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, εξαιτίας απόφασης της Διοίκησης

Ανακοίνωση

Το Aridaia365 θέλει να ενημερώσει τους αναγνώστες του πως δεν θα υπάρχει φωτογραφικo ρεπορτάζ του αγώνα της Κυριακής Αλμωπός - Πανσερραϊκός, αφού με απόφαση της διοίκησης το site μας δεν πήρε διαπίστευση για την αναμέτρηση και ως εκ τούτου ο εκπρόσωπος μας Γιώργος Καραγιαννίδης δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο και να καλύψει το ματς, στερώντας παράλληλα από τους χιλιάδες αναγνώστες μας και φίλους του Αλμωπού την ενημέρωση.


Το Aridaia365 όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των κυανόλευκων, έτσι και τώρα, προέβη σε αίτημα διαπίστευσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Αλμωπού. Το συγκεκριμένο έγινε χθες Πέμπτη το βράδυ στις 21:49. Ο Αλμωπός εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο "ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΜΕ" σήμερα το πρωί (δείτε την ΕΔΩ). Δηλαδή το Aridaia365 πριν καν βγει η ανακοίνωση για τις διαπιστεύεις, φρόντισε να κάνει αίτημα. Παρόλα αυτά η επίσημη απάντηση που πήραμε ήταν πως "Η λίστα έχει γεμίσει με κόσμο που δεν έχει μπει".


Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη δημοσιεύσαμε άρθρο κάνοντας κριτική, το οποίο προφανώς σε κάποιους δεν άρεσε και από ότι φαίνεται η τιμωρία μας ήταν ο αποκλεισμός μας από την αναμέτρηση. 


Εκφράζουμε την απογοήτευση μας για την στάση της διοίκησης, αλλά και τις δικαιολογίες που ακούσαμε για τους λόγους που αποκλειστήκαμε. Δηλώνουμε πως παρά τον αποκλεισμό μας θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα. 


Επίσης κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως ο σκοπός της επώνυμης κριτικής, η οποία δεν εμπεριέχει εμπάθειες, είναι για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Τέτοιου είδους αποκλεισμοί κάνουν κακό στον σύλλογο, στερώντας από τον φίλαθλο κόσμο (ο οποίος δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο λόγω των περιορισμών του Covid-19) την ενημέρωση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.


Ο αποκλεισμός στην ενημέρωση κάνει κακό μόνο στον Αλμωπό και όχι στο Aridaia365.


Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα μας να καταφέρει τον στόχο της παραμονής.


Με τιμή για το Aridaia365

Γιώργος Καραγιαννίδης

Αλέξανδρος Καραγιοβανίδης.

30 σχόλια:

  1. Αχ ρε aridaia365. Κανεις καλα τη δουλεια σου αλλα οχι μια εβδομαδα πριν απο τον πρωτο "τελικο" της ομαδας να κανεις κριτικη σαν την προχθεσινη. Περασες τα ορια. Η ομαδα ηθελε ηρεμια και ομονοια. Εσυ το πηγες στα ακρα. Αναρωτιεμαι...αν η ομαδα ηταν πρωτη 3 αγωνιστικες πριν το τελος, τι θα εγραφες?? Παντα πουλαει το αρνητικο και το παρατραβηγμενο αλλα σε μια μικρη κοινωνια οφειλουμε να κραταμε και λιγο το οποιο επιπεδο υπαρχει!
    Με αγαπη, ενας απλος φιλαθλος και αναγνωστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι'αυτό όλη η Αλμωπία εύχεται υποβιβασμό. Γιατί με αυτούς τους αχωνευτους που έχει μαζέψει η ομάδα ήταν αναμενόμενο. Πάμε Πανσερραϊκάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κόμπλεξ στο μεγαλείο του

      Διαγραφή
    2. Δε μου λες ρε φιλαρα εσύ αντιπροσωπεύει όλην την Αλμωπία; πρέπει νά είσαι καί πολύ μεγάλη φίρμα.

      Διαγραφή
  3. Για να μην δείτε τα όργια γι αυτό. 3-0 χαλαρά ο Αλμωπός όποιος κατάλαβε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε ποιος θα φάει την τριάρα τελικά.

      Διαγραφή
  4. Ενταξει ας χαλαρώσουν δεν διοικουν και την μπαρτσελονα. Που μου γυρνανε και με τουπε. Γιαυτο δε θα παμε ποτε μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την διοίκηση τώρα την καταλάβατε ?? Έτσι ήταν τα τρία τελευταία χρόνια έπαρση και μόνο έπαρση είχε...Ένα καφενείο την έχουν κάνει του απόλυτου κοτσομπολιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νά κάτι τέτοια πού γραφωνται και δεν σας βάζουν μέσα λοιπόν καλά σάς κάνει κύριοι τού Αριδαία 365να να είστε λίγο εγκρατης καί να στηρίζεται κύριοι την ομάδα, όσο για αυτόν τόν αχριο πού είπε ζητω είναι χαμηλά ζωσμένος καί θά ζήσει πολλά χρόνια.ΑΛΜΩΠΑΡΑΑΑΑΑΑ πάμε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια λογικη. οποιος γραφει κατι που δεν μας αρέσει τον αποκλείουμε για να μαθει. σαν 2χρονα. αν ηταν ετσι ολοι οι δημοσιογραφοι των μεγαλων ομάδων που κατα καιρούς κρίνουν τις διοικήσεις τους θα επρεπε να μην μπαινουν στο γηπεδο για μια ζωη.

      Διαγραφή
  7. Εσύ νά μήν πάς ποτέ μπροστά άιντε μου βγάζετε κακίες αυτός είναι ο λόγος που δεν πάμε μπροστά γιατί είστε μικροψυχη καί χαιρεκακη σάν δεν ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακαρι ο αλμωπος να παραμείνει κατηγορια γιατι το αξιζουν διοίκηση και παιχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το αξιζαν θα έπαιρναν διπλο την κυριακη και δεν θα μιλουσε κανενας

      Διαγραφή
  9. Κύριοι τού σάιτ παραπονιέστε καί λέτε ότι κάνατε κριτική για να γίνει καλύτερη η ομάδα Νάι όμως όχι η κακοπροαιρετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στο Aridaia365 για την τοποθέτηση και την σταση του. Το δσ καλο θα ειναι να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να δέχεται την κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τωρα καταλαβαίνουμε γιατι η διοικηση του αλμωπου δεν μπορει να συνεργαστει με καμια αλλη ομαδα της αλμωπιας. τετοιες αποφάσεις ειναι ντροπη για τον συλλογο και οσους τον εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η διοικουντες που έχουν μονιμα μια δικαιολογια στο στομα εχουν κανει σημαία γιατί έγινε το άρθρο τώρα. Αν το άρθρο γινόταν όταν τελειωνε το πρωτάθλημα, αν η ομάδα σωνόταν θα έλεγαν τη γράφει ο κομπλεξικός και αν η ομάδα έπεφτε θα έγραφαν τώρα μας τα λες. τωρα τα καταλάβαμε. το άρθρο έγινε σε λάθος στιγμή, γιατί έπρεπε να είχε γραφτεί πολύ πιο πριν. μηπως ξυπνήσουν αυτοι που νομιζουν οτι τα κανουν ολα σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργαρα μη σκας αν δεν σε αφινουν ελα στην ταρατζα μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι αναγνωρίζουν το έργο της διοίκησης η οποία είναι η καλύτερη που έχει περάσει. Δυστυχώς όμως εξαιτίας της πολύ κακής εικόνας της ομάδας η διοίκηση βρίσκεται σε τρικυμία. Η οποία φαίνεται ξεκάθαρα με τα επικοινωνιακα λάθη που κάνει. Ψυχραιμία και η ομάδα θα σωθεί. Το 365 κάνει πολύ καλα την δουλειά. Η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πρέπει να την δέχεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφε Γράφε στο τέλος θα πιστέψετε ότι είστε η καλύτερη διοίκηση.
      Ανύπαρκτοι

      Διαγραφή
  15. Μπράβο στην διοίκηση για το αυτογκόλ που έβαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά τι φταίει και η ομάδα θα υποβιβαστεί; Η διαιτησία; Οι λάθος επιλογές στο ρόστερ; Ο ανίκανος προπονητής που τον κρατάτε για να κάνει τουρισμό στην Αριδαία; Τα σάιτ που λένε την άποψη τους; Εγώ γιατί βλέπω πως η superleague 2 θέλει λεφτά και ο υποβιβασμός είναι μια καλή λύση να σώσετε τις τσέπες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια λογικη φιλος γιατι φοβασαι μη δωσης κανενα ευρω λες και εσυ θα τα εδεινες,αντε τετοια μυαλα που εχετε πως να παει μπροστα η ομαδα.

      Διαγραφή
  17. Παντως μπραβο στο σαιτ που ευχηθηκε για την ομαδα σε σχεση καποιων που ειπαν τα αντιθετα και παλι μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζουν κάποιοι είναι! Έχουν διώξει όλο το κόσμο με την ψευτομαγκιά τους!
    Υποβιβασμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κακία φίλος θέλεις υποβιβασμό!!!! Εσύ πρέπει νά έχεις πολύ κόμπλεξ πού σέ καμία άλλη ομάδα δεν έχει γίνει παρά μόνο στην περιοχή τής Αλμωπίας ντροπή σας.

      Διαγραφή
  19. Κοτιδης Παναγιώτης12 Ιουνίου 2021 στις 9:51 μ.μ.

    Τα εν οίκω όταν προχωράνε και γίνονται εν δήμω υπάρχει πρόβλημα.
    Πάλι θα πω τη γνώμη μου.
    Γιώργο ξέρω ότι νοιάζεσαι για τον Αλμωπο,θες το καλό του.
    Με αυτό το αρθρο- ενημέρωση (όχι με το προηγούμενο που ήταν καθαρα η κριτική σου) έδωσες πάτημα σε όσους δεν αγαπούν αληθινά την ομάδα και είναι κοντά της κατά το δοκούν να μιλήσουν αρνητικά.
    Κοιτάξτε να τα βρείτε με άλλο τρόπο και όχι με εκατέρωθεν ενέργειες που δεν συμφέρουν την ομάδα μας.
    Μη δίνετε πάτημα σε κακεντρεχεις να χαίρονται.
    Ο αλμωπος χρειάζεται ποδοσφαιροφιλα τοπικά blog και εσύ χρειάζεσαι ένα δυνατό Αλμωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Παναγιώτη.
      Εμείς σαν site που βρισκόμασταν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Αλμωπου στο γήπεδο, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για την απουσία μας στον αγώνα της Κυριακής. Εμείς από νωρίς κάναμε αυτά που έπρεπε για να πάρουμε διαπίστευση, αλλά η διοίκηση για ευνόητους λόγους δεν μας έδωσε. Το πάτημα στους κακεντρεχείς το έδωσε η διοίκηση με αυτή την απόφαση και όχι εμείς που ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας.
      Γιατί μπορεί κάποιος να έλεγε. Δες ο Καραγιαννίδης τους κάνει κριτική και δεν έχει τα μούτρα να πάει στο γήπεδο. Οπότε ξεκαθαρίσαμε την θέση μας και αναφέραμε τα γεγονότα για να μην παρερμηνεύονται καταστάσεις.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  20. Δηλαδή εσύ Παναγιώτη που ήσουν κ πρόεδρος του αλμωπου συμφωνείς με την απαγόρευση;
    Κ τι θα πει ποδοσφσιροφιλα σαιτ?
    Σας έκανε κριτική κ επαψε να είναι;
    Σε όλα τα ματς μέσα, με ρεπορτάζ κ όλα. Κ ξαφνικά εκτός μετά το ρεπορτάζ.
    Κ μας περνάτε για βλακες κ μιλάτε για πάτημα κ χαζα.
    Είναι δυνατόν να αφήνετε έξω το σαιτ;
    Κομπλεξικοί ποιοι είναι σ αυτή την περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365