Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/6 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ήρθε η ώρα να διαχειριστείτε τα «αιχμηρά» σημεία της ζωής σας! Αξιοποιήστε γι’ αυτό την ευθυγράμμιση της συναισθηματικής Σελήνης με τον επουλωτικό Χείρωνα στο ζώδιό σας. Δεν φτάνει να θέλετε να κάνετε αλλαγές – και έχετε γι’ αυτό την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.
Πρέπει να κάνετε και βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Αναζητήσετε βοήθεια μέσω ενός ειδικού θεραπευτή ή μιας ομάδας στήριξης, που θα τονώσει την αποφασιστικότητά σας

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην αντιστέκεστε τόσο στη συγχώρεση, αγαπητοί Ταύροι! Είναι καιρός να αποχαιρετίσετε την τοξικότητα από τη ζωή σας, να απαλλαγείτε από κάθε πικρία και αρνητισμό.
Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να απολογηθούν επισήμως, ίσως δεν αξίζουν τις τόσο μεγάλες προσδοκίες σας.
Ξεπεράστε την όποια σύγκρουση και αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας γαλήνη!

ζώδια σήμερα 04/06 Δίδυμοι

Αρκεί ένα σάπιο μήλο για να χαλάσει όλη η «σοδιά», αγαπητοί Δίδυμοι! Κάποιοι υπονομεύουν το ηθικό της ομάδας σας και πρέπει εσείς να κάνετε την απαραίτητο διάλογο. Ωστόσο, πρώτα ερευνήστε τα πράγματα από τη δική τους πλευρά ώστε να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Ίσως νιώθουν παραγκωνισμένοι αλλά να διστάζουν να μιλήσουν ανοικτά. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με διάθεση κατανόησης, θα είναι το κλειδί για να επιστρέψει η αρμονία και η σύμπνοια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο στα εργασιακά σας! Αν νιώθετε κάποια αντιπαλότητα – ειδικά από ανωτέρους σας, επιδιώξτε μια συζήτηση. Είναι καίριο να μάθετε πού χωλαίνετε και πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Ακόμα κι αν ακούσετε κάποιες σκληρές αλήθειες, υπάρχει περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις. Καλύτερα να ξέρετε ότι υπάρχουν λύσεις, παρά να συνεχίσετε μια πορεία που δεν αποδίδει!

ζώδια σήμερα 04/06 Λέων

Είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, αγαπητοί Λέοντες! Υπάρχει ένταση σε μια προσωπική, επαγγελματική, οικογενειακή ή φιλική σχέση… Και τώρα έχετε την υπομονή για να εκφραστείτε αλλά και να ακούσετε με συμπονετική διάθεση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να επιλέξετε τη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος. Τα συναισθήματα αποδίδονται καλύτερα σε μια ήρεμη και ασφαλή ατμόσφαιρα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε ανάγκη από ερωτικές επουλώσεις! Μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Χείρωνα, φορτίζει τον 8ο Οίκο σας που αποζητά «διονυσιακές» απολαύσεις. Αλλά η γνήσια ικανοποίησή σας, χρειάζεται παράλληλα συναισθηματική επαφή. Δεν αρκεί η λαγνεία και μια όμορφη εμφάνιση, οι σχέσεις θέλουν αμοιβαία συμμετοχή… Μια ευγενική προσέγγιση μπορεί να κάνει θαύματα προς αυτή την κατεύθυνση!

ζώδια σήμερα 04/06 Ζυγός

Καιρός να «επιδιορθώσετε» τη σχέση σας, αγαπητοί Ζυγοί! Σε αυτό θα βοηθήσει η σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα, ώστε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Ίσως ανακαλύψετε ότι αμελήσατε κάποιες πτυχές αυτής της σημαντικής σχέσης. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας, αξιοποιήστε τα χαρίσματα της κάθε πλευράς. Η ισονομία θα σας ενδυναμώσει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην αγνοείτε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν κάποιες αδιαθεσίες ή πόνοι επηρεάζουν την ενέργειά σας, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία. Ίσως χρειάζεστε ιατρικές συμβουλές ή τον άμεσο χειρισμό ενός θέματος που σας είναι δυσάρεστο. Μην υποτιμάτε την ψυχολογική επίδραση στην καθημερινότητά σας, δεν θα προοδεύσετε με την άρνηση. Όσο πιο σύντομα επιλύετε το όποιο πρόβλημα, τόσο καλύτερα θα κοιμάστε το βράδυ!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μήπως αναζητάτε την αγάπη σε λάθος μέρη, αγαπητοί Τοξότες; Η συνειδητοποίηση αυτού του ανθρώπινου παράγοντα, θα αποβάλλει πολύ δράμα από τη ζωή σας! Όσο κι αν απολαμβάνετε την ένταση μιας έλξης, ίσως να την ακολουθούν αναπόφευκτες απογοητεύσεις. Αν προσεγγίζετε άτομα που δεν είναι διαθέσιμα, είναι μια ένδειξη ότι ελλοχεύουν δικοί σας φόβοι δέσμευσης. Οι δεσμευμένοι, επιλέξτε μια ενθουσιώδη περιπέτεια για να επιστρέψει το πάθος – αντί να μαλώνετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορεί κάποια νωθρότητά σας να οφείλετε σε ανθυγιεινές συνήθειές σας! Από το πρόχειρο φαγητό μέχρι κάποιες αλλεργίες, σίγουρα έχετε ανάγκη από αλλαγές. Αν δεν ισορροπήσετε τη διατροφή σας, δεν θα εκλείψουν οι διακυμάνσεις της διάθεσης και των αντοχών σας. Να θυμάστε ότι και το άγχος μπορεί να συμβάλλει σε στομαχικές διαταραχές. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από όσα – και όσους σας προκαλούν πρόσθετη ένταση!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι άλλοι είναι ο καλύτερος καθρέφτης του εαυτού σας… Για κάθε καλή και κακή πτυχή του! Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που «λαμβάνετε», στραφείτε μέσα σας. Μικρές αλλαγές στον τόνο της φωνής ή τις εκφράσεις του προσώπου σας, ακόμα και το πώς ζητάτε καθετί, θα επαναφέρουν την αρμονία στην καθημερινότητά σας. Αν υπάρχει ένταση σε μια στενή σας σχέση, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση που θα εξομαλύνει την ατμόσφαιρα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, τα χρήματα μπορεί αν γίνουν ένα ευαίσθητο ή «απαγορευτικό» θέμα συζήτησης! Γι’ αυτό μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα, σας καλεί να μιλήσετε αντί να κρύβετε τη δυσχέρειά σας. Η ειλικρίνεια θα ισορροπήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις κάθε πλευράς, ακόμα κι αν υπάρξουν άβολες στιγμές. Η εξομάλυνση της ατμόσφαιρας θα απομακρύνει κάθε ψευδαίσθηση ότι «όλα είναι καλά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365