Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Παιχνίδι με διετές διακύβευμα το αυριανό με τον Απόλλων Πόντου - Η αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του, μέχρι το επόμενο, δίνει αύριο στις 5 το απόγευμα ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Βατανιακού τον Απόλλων Πόντου.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Football League η ομάδα της Αριδαίας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, δύο παραπάνω από τον Θεσπρωτό που έχει 12 και τρεις περισσότερους από τον αυριανό του αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου ο οποίος έχει 11, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Κοζάνη είναι τελευταία με 5 βαθμούς(τους δύο τους έχει πάρει από τον Αλμωπό) και δεν έχει πολλές ελπίδες σωτηρίας. Θυμίζουμε δύο ομάδες υποβιβάζονται.

Ο Αλμωπός θέλει σίγουρα να μην χάσει, για να έχει το πάνω χέρι από τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ με νίκη ουσιαστικά απομακρύνεται 7 βαθμούς από την σωτηρία, αφού θυμίζουμε η ισοβαθμία θα ευνοεί τους κυανόλευκους, οι οποίοι στον πρώτο γύρο επικράτησαν με σκορ 4 - 1 του Απόλλων Πόντου. Με ήττα που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ο Αλμωπός μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες.


Μετά την επικείμενη αναδιάρθρωση που αναμένεται να γίνει, το αυριανό παιχνίδι ουσιαστικά έχει διετές διακύβευμα για τον Αλμωπό. Παραμένοντας στην κατηγορία και αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, αυτόματα η ομάδα της Αριδαίας ανεβαίνει κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Super League 2. Γι αυτό το λόγω το αυριανό παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ματς δύο κατηγοριών για την ομάδα μας.

Ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης θα έχει πάλι στην διάθεση του τον Ασλαμπάνογλου και τον Γκαγιέντος, ενώ Μανίσογλου, Μουτζούρης και Τούφας έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Αλμωπός αναμένεται να παραταχθεί με 3 - 5 - 2, με τον Μένιο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κολτσίδας, Ρογγότης και Βενέτης μοιάζουν να είναι τα φαβορί, με Λόμπα και Μιγκέλ να διεκδικούν κάποια θέση. Δεξιά Κιουλτζόπουλος και Μεντής διεκδικούν μία θέση, ενώ αριστερά θα παίξει ο Κουρουπής. Στο κέντρο επανέρχεται ο Ασλαμπάνογλου, με παρτενέρ τους Έππα και Πέττα, ενω δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο προερχόμενος από τραυματισμό Γκαγιέντος. Στην επίθεση Γκέσιος, Μάνιος και Λουσέρο διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Ευχόμαστε ο Αλμωπός να γυρίσει από την Κατερίνη με νίκη, η οποία θα τον στείλει ουσιαστικά με το ένα πόδι στην Super League 2 αν ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση.

Δείτε την αποστολή:



5 σχόλια:

  1. Παντος ρε παιδιά τί παιχνίδι παίζεται με αυτήν την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριά) μπορεί νά μας εξηγεισι κάποιος; ομάδα λαμόγιο σάν αυτούς πού την έχουν, κρίμα την ιστορία τής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομάδα με 12 παικτες ο Απόλλων πως άντεξε χωρίς τραυματισμούς και κούραση? εύλογα ερωτήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν θά ήθελα να πω σε όλοι την ομάδα ένα καλό αποτέλεσμα καί νά προσέχει γιατί σίγουρα θά έχει απέναντι τής την διαιτησία, τούς αντιπάλους με σκληρό παιχνίδι καί τέλος κάποιους ανεγκεφαλους τραμπούκους πού έχει αυτή η ομάδα την ξέρω καλά από παλιά πρώτος καί καλύτερος ό ίδιος ο προπονητής τούς με τούς μπράβους τού καί απορίας άξιον γιατί τόν επιτρέπουν ακόμα νά είναι στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365