Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Έτοιμος να γράψει ιστορία στην Ηγουμενίτσα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης 

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του δίνει την Κυριακή στις 17:00 ο Αλμωπος Αριδαιας.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Θεσπρωτό, σε ένα παιχνίδι σωτηρίας και ανόδου.

Οι κυανόλευκοι με νίκη μένουν και μαθηματικά στην κατηγορία και με την επικείμενη αναδιάρθρωση παίρνουν το εισιτήριο για την Super League 2, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει και με ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα, με την προϋπόθεση να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Καβάλα. Σε περίπτωση ήττας ο σύλλογος μας μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες.

Μετά την μεγάλη κυριακάτικη νίκη επί του Πανσερραϊκου η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει και υπάρχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλοι στον σύλλογο έχουν καταλάβει το διακύβευμα του συγκεκριμένου αγώνα και θέλουν να γράψουν ιστορία στέλνοντας τον Αλμωπο στην παλαιά Β' Εθνική, μετά από δεκαετίες.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή στις 17:00.


Μεγάλη απουσία για τον Αλμωπό θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Παναγιώτης Μάνιος, ο οποίος σε προηγούμενα παιχνίδια συμπλήρωσε κάρτες και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του. Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει άλλη απουσία και ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο και την κατάρτιση της ενδεκάδας.


Σημαντικές αποφάσεις από την λίγκα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

-Να εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου 2021

-Θα προχωρήσει με τον μαζικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών και μελών των προπονητικών ομάδων μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αυτών.

-Συναινεί κατ’ αρχήν στη συμμετοχή τεσσάρων Β ομάδων της SL1 στο πρωτάθλημα, υπό προϋποθέσεις τις οποίες θα καταθέσει στην ΕΠΟ και την Super League 1.


Δείτε την βαθμολογία της Football League. Θυμίζουμε Τρίγλια και Απόλλων Πόντου έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365