Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Απόλλων Πόντου - Π.Ο. Τρίγλια: Το ιδανικότερο σενάριο για τον Αλμωπό.

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Ορισμένος για σήμερα Τετάρτη 23/6 είναι ο αναβληθέν αγώνας του Απόλλων Πόντου με τον Π.Ο. Τρίγλιας στο γήπεδο του Βατανιακού στη Κατερίνη, ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά στην μάχη που δίνει ο Αλμωπός Αριδαίας για την παραμονή.


Το ιδανικότερο σενάριο για την ομάδα της πόλης μας, είναι η νίκη του Π.Ο. Τρίγλιας στη σημερινή αναμέτρηση. Αν γίνει κάτι τέτοιο το μόνο που θα χρειάζονται οι κυανόλευκοί είναι η δική τους νίκη επί της Καβάλας τη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, ώστε να παραμείνουν στη Football League.



5 σχόλια:

  1. Το ιδανικό σενάριο ήταν να πάρει ο Αλμωπός ένα χ ή με τον Θεσπρωτό ή με τον Απόλλων Πόντου. Αλλά κατάφεραν και έχασαν. Δεν σας φταίει κανείς, μόνοι σας φτάσατε σε αυτή την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες την αλήθεια θα θυμώσουν κι θα απαντούν πάλι με σχόλια ότι κάνουμε κακό στην ομάδα

      Διαγραφή
  2. Πολύ ειρωνία βλάπτει παιδιά, από την αρχή της σεζόν αυτό το κλίμα επικρατεί γιατί είστε τόσο πικραμένη μήπως δεν βάλανε κανένα δικό σας παιδί στην ομάδα; Θέλω νά δω ρε κερατάδες άμα πέσει η ομάδα με τί θά ασχολείστε καί ποιός θα την αναλάβει εκτός κι αν ο σκοπός σας είναι μόνο νά διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά την μπαρτσελονα!

      Διαγραφή
    2. Δε μου λες ρε μαγκα σου ειπε κανεις για μπαρτσελονα, αντε ρε στην κωλο ομαδα σου και στην μιζερια σου την κακια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365