Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Η απονομή της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης

Άρθρο πιστού φιλάθλου Αλμωπού: Δημήτρη Καρυπίδη

Ημέρα γιορτής η χθεσινή για την Αριδαία καθώς το καμάρι της πόλης ο Αλμωπός όχι μόνο απέφυγε τον υποβιβασμό αλλά επέστρεψε μετά από 3 δεκαετίες στη 2η κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο δρόμος για την τεράστια αυτή επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, κάθε άλλο…


Οι εχθρικές διαιτησίες που αντιμετώπισε ο Αλμωπός καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς του στέρησαν το δικαίωμα μιας πολύ ευκολότερης παραμονής που κατά γενική ομολογία άξιζε. Ευτυχώς έστω και την τελευταία αγωνιστική αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και το καλοδουλεμένο συγκρότημα του κ. Τυριακίδη πήρε αυτό που άξιζε. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση της ομάδας η οποία με σοβαρή και μεθοδική δουλεία κατάφερε να επαναφέρει τον Αλμωπό σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα οι διοικητικοί παράγοντες αντιμετώπισαν αποτελεσματικά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έλαβαν γρήγορα  σωστές αποφάσεις, χαρακτηριστικό παράδειγμα των οποίων αποτελεί η στήριξη στον προπονητή ακόμα και μετά από αρνητικά για την ομάδας μας αποτελέσματα.


Επειδή όμως εχθρός του καλό είναι το καλύτερο ο Αλμωπός οφείλει να διορθώσει τα όποια λάθη έκανε φέτος και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος καθώς οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Από την άλλη πλευρά ο φίλαθλος κόσμος της Αριδαίας και της Αλμωπίας γενικότερα οφείλει και αυτός με τη σειρά του να στηρίξει όπως μπορεί την ομάδα. Ευχής έργο είναι η εικόνα που θα έχει το γήπεδο του χρόνου να ανασύρει στους παλαιότερους μνήμες από τη μαγική για την ομάδας μας δεκαετία του 70….


Άρθρο πιστού φιλάθλου Αλμωπού: Δημήτρη Καρυπίδη.

3 σχόλια:

  1. η φετινή χρονιά είχε ένα τεράστιο ώφελος για την ομάδα....Ξαναέφερε κοντά της ανθρώπους που είχαν καιρό να σταθούν δίπλα της..και συγχρόνως έκανε καινούργιους οπαδούς...Παρ ότι οι αγώνες γίνονταν με ειδικές συνθήκες.
    Υγ. 1 ο Γιώργος Τυριακίδης αποτελεί πλέον ένα ακόμα σπουδαίο όνομα γραμμένο με Χρυσά Γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου.
    Υγ.2 : Ένας σπουδαίος άνθρωπος ,ενας καταπληκτικός χαρακτήρας, ονόματι Κώστας Γάτσος έδειξε πόσο σπουδαία κληρονομιά ακεραιότητας παρέλαβε απ τον αείμνηστο Θεόφιλο .Ο Θεός να τον έχει πάντα καλά.
    Υγ.3 η Αλμωπία ενωμένη μπορεί.Ας αγαπήσουμε τον τόπο μας ο καθένας με τον τρόπο του.
    Μόνο Αλμωψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες αρχηγέ! Αλμωπός και Άγιος ο Θεός!!! Απ' τη νέα χρονιά τα λέμε όλοι στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι παιδια καλο ειναι να αποφευγωνται οι ειρωνειες που τοσο καιρο χορτασαμε,κοιταξτε τωρα να εισττε κοντα στην ομαδα και οι κριτικες να ειναι καλοπροαιρετες οσοι βεβαια αγαπουν την ομαδα πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365