Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Πέλλα: Μαθήτρια καταγγέλλει καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της, μέσω facebook

Μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου στην Πέλλα ισχυρίζεται ότι ο γυμναστής την παρενόχλησε σεξουαλικά. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό, αλλά ο καθηγητής παραμένει στη θέση του. Όλα συνέβησαν στα τελευταία 10 λεπτά στο μάθημα της γυμναστικής. Ο 55χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής άφησε ελεύθερα τα παιδιά στην αυλή γυμνασίου της Πέλλας. Η 14χρονη μαθήτρια μαζί με δυο φίλες της κάθισαν στην άκρη. Η μικρή μιλούσε στο κινητό και όταν είδε τον καθηγητή να πλησιάζει, έκρυψε τη συσκευή κάτω από τα πόδια της για να μην τιμωρηθεί.


Ο καθηγητής απροειδοποίητα τότε φέρεται να έβαλε το χέρι του, όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ανάμεσα στα πόδια της. Το παιδί άρχισε να τρέμει και να κλαίει μπροστά στις αποσβολωμένες συμμαθήτριές της. Τότε ο καθηγητής απομακρύνθηκε. Η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της, μέσω facebook. Σοκαρισμένη από το συμβάν, την επόμενη μέρα ενημέρωσε τον διευθυντή του γυμνασίου ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της είπε ότι μεγαλοποιεί το γεγονός. Την ίδια μέρα κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στις αρχές και η εισαγγελία ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.


Η μαθήτρια και οι φίλες της έχουν δώσει ήδη κατάθεση. Ωστόσο, ο καθηγητής δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Για δύο εβδομάδες η μαθήτρια δεν έκανε το μάθημα της γυμναστικής και πλέον δεν θέλει να πηγαίνει γενικά στο σχολείο, καθώς, όπως λέει στους γονείς της, δεν αντέχει να τον βλέπει.


Δείτε το ρεπορτάζ του Star ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365