Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Το ψάχνει για ένσταση ο Απόλλων Πόντου - Δεν ανησυχούν σε Κοζάνη και Αριδαία - Αναλυτικά

Το συγκεκριμένο θέμα αφορά άμεσα στον Αλμωπό Αριδαία

Δικαστική συνέχεια είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στο παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, το οποίο έληξε χθες με σκορ 1-1. 

Το αποτέλεσμα ισοδυναμούσε με υποβιβασμό για τον Απόλλων, ο οποίος με νίκη θα εξασφάλιζε την παραμονή του και συμμετοχή του στη Super League 2 της επόμενης περιόδου, αλλά σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να σωθεί ο Αλμωπός. Μετά το 1-1 πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά της ομάδας της Κοζάνης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή (τιμωρημένο). 


Από τον σύλλογο της Δυτικής Μακεδονίας αναφέρουν ότι όλα ήταν νομότυπα και πως δεν υπάρχει λόγος ένστασης, όμως από τον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και εξαντλώντας όλα τα περιθώρια. Η  κατάθεση ένστασης μπορεί να γίνει εντός 48ωρου. 


Το συγκεκριμένο θέμα αφορά άμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας ο οποίος το παρακολουθεί διακριτικά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.


Το Aridaia365 έψαξε το ποινολόγιο της Football League και για το συγκεκριμένο παιχνίδι από πλευράς Κοζάνης ήταν τιμωρημένος μόνο ο ποδοσφαιριστής Ταϊρης, ο οποίος και δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου.


Ο Απόλλων Πόντου όπως είδαμε και από τον καταλογισμό του πέναλτι-διαιτητική εφεύρεση στο χθεσινό παιχνίδι, ψάχνει τρόπους να μείνει στην κατηγορία.


Με πληροφορίες από το metrosport.gr

9 σχόλια:

  1. Απολλων γερα και παρτο στα χαρτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για σχοινι κυριοι του Απολλωνα ποντου πρωτο γιατι το πεναλτι ηταν μουφα, δευτερο πριν ειχε γινει φαουλ στον παιχτη της ΑΕΠ,τριτο ποσους εβαλες μεσων για περνεις παιχνιδια;και ενα ακομη ας πληρωσουν πρωτα το γηπεδο της καλαμαριας που εχουν το χρεος εκει και μετα να μιλανε.Καπιοι κυκλοι ακουστικε τους σιγονταραν για να παραμεινουν στην κατηγορια ντροπη κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια χαρτια ρε γιδι ε γιδι τετοιο ποδοσφαιρο θελεις αν θελεις τετοιο να το φας στην μαπα και μια ζωη αυτη την μιζερια θα εχουμε.Μπωρεις να μας πεις τι θα πει στην ενσταση του οτι τον αδικησαν που δεν εδωσε πρωτα το φαουλ πριν το πεναλτι.Κυριε ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μια υπενθυμιση περος καποιους που ξεχασαν οτι αυτος ο κυριος προπονητης σημερα του απολλων ποντου καικαποτε της βεροιας ηταν αυτος που κατεθετε τοτε με αλλους παιχτες και τους παροτρινε να καταθεσουν εναντιον της Βεροιας,αυτον λοιπον στηριζετε κυριοι αντε για ρεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την ιστορία του στημένου τής Βέροιας την πλήρωσε μόνο ο Λαναρης ενο οι άλλοι ήταν όλοι καθαρή αυτό τό ποδόσφαιρο σάς αρέσει, εσύ κύριος πού θες νά τό πάρει στα χαρτιά, δηλαδή θές νά μας πεις ότι ό Απόλλων Πόντου είναι καθαρός καί θέλει νά κάνει ένσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αντιπρόεδρο στην football league όλα γίνονται
    Ας ελπίσουμε να μην αλλάξει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη ρε φιλε τι θες να πεις οτι ?????? της αδηκιες προς τον Αλμωπο που εκαναν καποιες διαιτησιες τοτε δεν υπηρχε αντιπροεδρος γιατι δεν εκανε κατι τωρα εσεις ξυπνησατε γιατι και για ποιον δουλευετε,για μια ομαδα που δεν εχει μπατζετ,δεν εχει εδρα φυσικη και δεν ξερουμε αν εχει πληρωση τους παιχτες;αμετε στην ευχη της παναγιτσας ρε παιδια και μην ριχνεται αλλα δακρυα για τα λαμογια ας κανουν ομαδα και οχι με ψεματα αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι για τους αγωνες με τα περιεργα αποτελεσματα δεν λεει κανεις τιποτα στο 3-3 Θεσπρωτου-πανσσεραικου και το 0-0 της τριγλιας με την βεροια και γιατι δεν εβαλε η Βεροια τον πρωτο της σκορερ μηπως μη βαλει κατα λαθος κανενα γκολ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 βδομάδες όλα τα ματς στημένα και ακόμα ασχολείστε ποιος πέφτει και ποιος μένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365