Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Δράστης πυροβόλησε και σκότωσε ζευγάρι γειτόνων και αυτοκτόνησε

Μετά το έγκλημα, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Κέρκυρα καθώς δράστης πυροβόλησε και σκότωσε ένα ζευγάρι, κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Δασιάς.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thetoc.gr, ήταν μετά τις 11:30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα το ζευγάρι με την καραμπίνα. Μεταξύ τους φέρεται να υπήρχαν κτηματικές διαφορές.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Γαλλία.


Μετά το έγκλημα, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την καραμπίνα. Νεκρό τον βρήκαν οι αστυνομικοί μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365