Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Κέρκυρα: Ανατροπή στο μακελειό, του έκανε έξωση και τη σκότωσε, παράπλευρη απώλεια ο δεύτερος νεκρός

Παράπλευρη απώλεια ο δεύτερος νεκρός

Ανατροπή στις πληροφορίες για το μακελειό στην Κέρκυρα. Η νεκρή είχε κάνει έξωση στον δράστη και αυτόχειρα. Παράπλευρη απώλεια ο δεύτερος νεκρός.


Τρεις είναι οι νεκροί του μακελειού στην Κέρκυρα και στην περιοχή Δασιά. Ο δράστης και δύο ακόμη.


Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας.


Εκείνη, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται και από τα τοπικά ΜΜΕ, θέλησε να του κάνει έξωση. Αυτός ήταν και ο λόγος του διαπληκτισμού που κατέληξε στον δράστη να πυροβολεί τη γυναίκα και έπειτα να αυτοκτονεί.


Άγνωστο παραμένει το πως εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, το οποίο φέρεται προς το παρόν ως παράπλευρη απώλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365