Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ορίστηκε το Απόλλων Πόντου - Τρίγλια, ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τον Αλμωπό

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την μάχη της σωτηρίας και το αποτέλεσμα του αφορά άμεσα τον Αλμωπό

Η διοργανώτρια αρχή όρισε το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και της Τρίγλιας. Οι δύο ομάδες δεν είχαν αναμετρηθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Καλαμαριάς.


Το παιχνίδι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/06, 17.00) στο δημοτικό γήπεδο ΒΑΤΑΝ Κατερίνης.


Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την μάχη της σωτηρίας και το αποτέλεσμα του αφορά άμεσα τον Αλμωπό.


Δείτε την βαθμολογία αυτή την στιγμή:




5 σχόλια:

  1. Μη γινει κανενα μαγειρεμα και σε αυτον τον αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εμείς δεν μαγειρευουμε,παίζουμε τίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πες μας φίλε τί μαγείρεμα έχει κάνει ό Αλμωπος; μήπως τά πέναλτι που έδωσαν είς βάρος του; μήπως τά σφυρίγματα εναντίον του μήπως πέναλτι πού δεν δωθηκαν στην ομάδα μαςςςςςς; Άντε λοιπόν κάνε μας την Χάρι καί πάνε κάπου αλλού να τά πεις αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με Σερες δεν μαγειρεψες ε,επειδή μπήκε στο 93.
    Αι τραβα κ κανε μας εσύ την χάρη. Ούτε με Καβάλα ετοιμάζεις μαγειρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ έπρεπε νά γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας καί δεν πρέπει είσαι από Αριδαία, αλλά δεν μου απάντησες για τίς αδικίες πού είχε η ομάδα κύριος αυτά τά κάνεις γαργαρα.Ρε περιεργε θά μας πεις ότι μαγειρεύει καί αυτόν τον αγώνα με Θεσπρωτό, άντε γεια καί πάνε εκεί στην ομάδα τού Πόντου όπου τό μαγείρεμα τό έχει επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365