Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Δείτε ποιους νομούς θα πλήξει περισσότερο ο καύσωνας την Πέμπτη

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ο καύσωνας θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί και την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, με τον Γιάννη Καλλιάνο να εφιστά την προσοχή στους δήμους της χώρας, όπου θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες. 


Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebooκ ο γνωστός μετεωρολόγος, ο καύσωνας θα πλήξει περισσότερο τους εξής νομούς: 


– Νομός Θεσσαλονίκης : Στα ανατολικά τμήματα 41°C

– Νομός Λάρισας : 42-43°C

– Νομός Τρικάλων : 40-41°C

– Νομός Καρδίτσας : 42°C

– Νομός Μαγνησίας : 43°C

– Νομός Φθιώτιδας : 43-44°C

– Νομός Βοιωτίας : 42-43°C

– Νομός Αττικής : 41-42°C (μικρή η πιθανότητα για τοπικά 43°C, ενώ σε αρκετά παραθαλάσσια τμήματα θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα με αποτέλεσμα η μέγιστη να είναι κατά 3-5°C χαμηλότερη)

– Νομός Εύβοιας : 42-43°C (στα κεντρικά τμήματα)

– Νομός Κορινθίας : 41-42°C

– Νομός Αργολίδας : 42-43°C

– Νομός Αρκαδίας : Στα ανατολικά τμήματα 41-42°C

– Νομός Μεσσηνίας : 41-42°C

– Νομός Λακωνίας : 43-44°C

– Νομός Ηρακλείου (Κρήτη) : 40°C (στα νότια 41-42°C)

– Νομός Λασιθίου (Κρήτη) : 41-42°C

Προσοχή :

1) Στις παραπάνω μέγιστες θερμοκρασίες, υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρξει μια μικρή απόκλιση τόσο προς τα πάνω ή και προς τα κάτω κατά 1-2°C. Αυτό δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς εξαρχής γιατί τον τελευταίο λόγο τον έχει ο άνεμος. Σε γενικές γραμμές όμως θα σημειωθούν οι παραπάνω μέγιστες θερμοκρασίες.

2) Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, δεν φαίνεται η θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40°C, και αν γίνει αυτό θα είναι κάπου πολύ τοπικά λόγω ευνοϊκού ανέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365