Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Α΄Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α. από το Δήμο Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεών του για την πρόληψη, την προστασία και τη φροντίδα της ανθρώπινης υγείας και ζωής μέσω του ΚΕΠ Υγείας και σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα « Η γνώση σώζει ζωές» κι αντικείμενο τις Α΄Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.).

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, από τις 11:00΄ έως τις 14:00΄ κι απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.: 2381351876. Την ευθύνη και το συντονισμό της δράσης έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου τηλ.:2381351804,κιν.:6980414242.

Στον καθημερινό μας βίο, η γνώση και η προσφορά πρώτων βοηθειών μπορούν ν΄αποδειχθούν σωτήριες για τη ζωή των συνανθρώπων μας αλλά κι όλων μας στο πνεύμα και στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που συμπεριφέρεται και λειτουργεί με αμοιβαιότητα κι ανθρωπιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365