Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 29/6 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, να ενημερώνεστε και πληροφορήστε αλλά να ακούτε και το ένστικτό σας! Η εσώτερη γνώση σας τονώνεται, χάρη στη δυναμική όψη του Ήλιου στον Καρκίνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες.

Δώστε περισσότερη σημασία στην έκφραση και τις κινήσεις των άλλων όταν μιλάνε, παρά σε αυτά που λένε… Και μην εκπλαγείτε αν αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν. Στα εργασιακά, αναζητήστε τη δημιουργική παρά τη λογική πτυχή κάθε εγχειρήματός σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, απευθυνθείτε στο συναίσθημα των άλλων παρά στη λογική τους! Έχετε άριστες πιθανότητες να πετύχετε, χάρη στη συνάντηση του Ήλιου στον Καρκίνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες
Με κεντρισμένο τον διαπροσωπικό Οίκο σας, θα γνωρίζετε ενστικτωδώς τι να πείτε και πώς… Μόνο προσέξτε μια τάση να διανθίζετε τα γεγονότα.
Διατηρήστε την ακεραιότητά σας, ακόμα και με μια μικρή απώλεια: Η συγκυρία θα αποδώσει καλύτερα με υγιείς συμπράξεις, παρά με βαρύγδουπες νίκες!

ζώδια σήμερα 29/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, κάντε μια δυναμική κίνηση για τα επαγγελματικά σας! Το συστήνει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο και τον τομέα σας των χρημάτων, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τη ζώνη σας της καριέρας. Αν και οι φιλοδοξίες σας μεγεθύνονται, μην πατήσετε το γκάζι πριν ρυθμίσετε τον «πλοηγό» σας… Ορίστε κάποιους στόχους για όλη την εβδομάδα και μετά μελετήστε τα βήματα προσέγγισής τους. Τολμήστε να κοιτάξετε ψηλά – και απευθυνθείτε κατ’ ευθείαν σε όσους αποφασίζουν, χωρίς μεσάζοντες!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αναμένετε το σημάδι της κατάλληλης στιγμής για μια τολμηρή κίνηση, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Ήλιος στα εδάφη σας και τον αποφασιστικό 1ο Οίκο σας, συναντά τη Σελήνη από τους Ιχθύες και τον οραματιστή τομέα σας. δηλαδή, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε ένα σπουδαίο ερώτημα ή να κάνετε ένα άλμα πίστης. Ενίοτε, ένα ρίσκο είναι αρκετό για να εντυπωσιάσει θετικά τα άτομα που απευθύνεστε. Μείνετε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε ευκαιρίες που δεν θα δουν οι λιγότερο «ψυλλιασμένοι»!

ζώδια σήμερα 29/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε! Ίσως διαβάζετε την ίδια πρόταση ξανά και ξανά, χωρίς να βγάζετε νόημα… Ίσως γίνεστε εμμονικοί με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν αποτελεί έκπληξη: Ο Ήλιος στον Καρκίνο και τη ζώνη σας της φαντασίας, αγκαλιάζει τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας. Αρκεστείτε σε μια συμφωνία με τον εαυτό σας, να διεκπεραιώσετε κάποια από τα σημαντικά θέματά σας… Μετά αποδεσμευτείτε και ακολουθήστε τις λάγνες διαθέσεις σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ομαδική δουλειά θα φέρει τα ονειρικά αποτελέσματα, αγαπητοί Παρθένοι! Οι συνέργειες ευνοούνται, χάρη στη συνάντηση του Ήλιου και της ευαίσθητης Σελήνης στους τομείς σας των συνεργασιών. Απολαύστε τη διάθεση να συνταιριάξετε με πολλούς, παραμερίζοντας τη συνήθη τελειομανία σας. Θα αντιληφθείτε πόσοι ταλαντούχοι άνθρωποι βρίσκονται στο περιβάλλον σας… Και κάποιοι θα έχουν πραγματικά πολλά υποσχόμενες προοπτικές!

ζώδια σήμερα 29/06 Ζυγός

Η αποστολή σας έχει σχεδόν εκτελεστεί, αγαπητοί Ζυγοί! Η γραμμή τερματισμού ήδη φαίνεται – και θα την φτάσετε με στόχευση στο έπαθλο και θέληση για δουλειά. Η παρακινητική ατμόσφαιρα βοηθά να παραμείνετε εστιασμένοι, αξιοποιώντας όλες τις πηγές σας μέχρι να πετύχετε. Να δώσετε τη μάχη σας χωρίς να υποφέρετε, με συνετές και συνεπείς κινήσεις που θα σας χαρίσουν προσωπική ικανοποίηση!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε ανοικτοί στις εκπλήξεις! Αν και έχετε τις προτιμήσεις σας στον έρωτα, η επεκτατική ατμόσφαιρα μπορεί να σας φέρει μια απρόβλεπτη επιλογή. Ο Ήλιος στον διεθνή 9ο Οίκο σας, συναντά τη Σελήνη στον τομέα σας της σαγήνης. Οι σπίθες μπορεί να είναι τόσο ανέλπιστες, που κάποιος αίφνης να σας κλέψει την καρδιά. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και μια σχέση από απόσταση. Η καρδιά σας είναι δεκτική, αφήστε και το μυαλό σας να την ακολουθήσει!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η καρδιά ξέρει τι θέλει! Και η τολμηρή ιδιοσυγκρασία σας είναι γενικά πρόθυμη να ρισκάρει για να το πάρει, ακόμα κι αν δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αλλά αν προσπαθείτε να αρνηθείτε αυτά που λαχταράτε, δένετε τα συναισθήματά σας «κόμπο». Ακούστε τα πιο προσεκτικά: Το συστήνει η σύμπραξη του Ήλιου στον 8ο Οίκο σας των έντονων αισθημάτων, με την ευαίσθητη Σελήνη στους Ιχθύες. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε καθετί που σας παρεκκλίνει, χρειάζεστε ηρεμία. Μια βόλτα στη φύση ή μια συνεδρία γιόγκα θα σας βοηθήσει!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Παραμερίστε για λίγο την εντατική σκέψη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σκεφτείτε ότι οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν περισσότερη δύναμη από τα επιτεύγματά σας – και είναι πιο απαραίτητες για την πρόοδό σας. Γι’ αυτό να κάνετε συχνά διαλείμματα και να μιλάτε με τους συνεργάτες σας δια ζώσης, όχι μέσω συσκευών. Μια συζήτηση θα σας φέρει όλους στην ίδια πλευρά. Το ένστικτό σας μπορεί να λέει να διεκδικήσετε μια κενή ηγετική θέση… Αλλά μήπως να παροτρύνετε κάποιον άλλο να το κάνει, υποστηρίζοντάς τον καθ’ οδόν; 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην μένετε άπραγοι κοιτώντας το άγχος σας να αυξάνεται! Αν εργάζεστε μέχρι αργά και η πίεση έχει «εγκατασταθεί» στον αυχένα σας, είναι καιρός να κάνετε κάτι ουσιαστικό. Στα εργασιακά, αναθέστε αλλού τα πιο απαιτητικά θέματα ή πάρτε βοήθεια. Αναζητήστε προνοητικά νέες συνήθειες ζωής, που θα έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα. Μειώστε το αλκοόλ, τη ζάχαρη και τα άλευρα, στραφείτε στα φρέσκα προϊόντα και την πρωτεΐνη!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε να κάνετε καλαίσθητη εντύπωση ακόμα κι όταν δεν προσπαθείτε καν! Αλλά μην αρκείστε στις τυπικά προσεγμένες εμφανίσεις, γίνετε πιο δημιουργικοί. Η σύμπραξη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον ατρόμητο Ήλιο, ζητά τολμηρές επιλογές. Αξιοποιήστε αυτές τις δονήσεις και φορέστε έντονα αξεσουάρ, ακολουθήστε την ίδια κατεύθυνση και στη δουλειά: Εμπνευστείτε από απρόσμενες πηγές και εντυπωσιάστε το κοινό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365