Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Αριδαία ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Νεαροί Ρομά προσπαθούν να ανοίξουν αμάξια

Δείτε το βίντεο

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση  του Aridaia365 για περίεργες κινήσεις ανήλικων Ρομά, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αριδαία.


Σήμερα Τετάρτη στις 11:00 περίπου το πρωί,  ανήλικοι Ρομα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο προσπαθούσαν να ανοίξουν αυτοκίνητα, κρατώντας και σκάγωντας ένα μπαλόνι για να δουν εάν υπάρχει συναγερμός.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι θα πρέπει να μην ξεχνάνε ποτε να κλειδώνουν τα οχήματα τους.


Δείτε το βίντεο:



23 σχόλια:

  1. Ναι αλλά ρωτήσεις την αστυνομία σου λένε τους ελέγξαμε είναι πολύ καλοι άνθρωποι.. Ελλειπείς αστυνόμευση έχουμε γιατί??? Γιατί θέλουν να παρουσιάζουν μια περιοχή με μικρή εγκληματικότητα??Δεν ξέρω, γίνονται πάρα πολλά πράγματα στην πόλη μας που μπαίνουν στο συρτάρι κ κλείνει εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ...............ΕΛΕΟΣ.......ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάση λογικής ,συνεχώς κάτι θα κάνουν για να ζήσουν...Ή τους απομακρύνεις ή θα έχουμε κλοπές και δυσάρεστα περιστατικά. Αυτονόητο είναι πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπάσιμο τα χέρια εκεί επιτόπου γιατί δυστυχώς οι μπάτσοι της Αριδαίας κοιμούνται κάντε ησυχία μην τους ξυπνήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ζητήσουν επιτέλους οι Βουλευτές του νομού περισσότερου
    ς αστυνομικούς στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λιγοι κοιμουντε,να εχουμε και αλλους υπνους..

      Διαγραφή
  6. Ο διοικητής τής Αστυνομίας τής πόλης μας τι κάνει??
    Κοιμάται όρθιος?
    Πρέπει να ενημερωθεί ο αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης.
    Πολλά τά προβλήματα, παρκάρει όπου θέλει ο καθένας, Διπλό παρκαρίσματα κλπ, πραγματικά ο Διοικητής ανίκανος να κρατήσει την πόλη μας και όλη τήν Αλμωπία σε ασφάλες επίπεδο...
    Μπάχαλο κ. Διοικητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει ενημερωθεί η αστυνομία;;; Πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδα τον δήμαρχο στον καταβλισμο να χτυπιέται... ήδη γίνονται καθαριοτητες στον χώρο αν του δινόταν το δικαίωμα θα τους είχε εξεφανισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλάκα κάνετε ρε που θα τους διώξουν εδώ σήμερα τους καθάρισαν τα χόρτα για να μην τους φάνε τα φίδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελα τιο περνάμε πολυ καλα στο αρινταια παρτε τα ξαντεφια και ελατε... Ζησε τον μυθο σου στην Αριδαια, σε καμία 20ετια θα Ναι πιο πολλοί τους ντόπιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γεγονός ότι σπάνε και καθρέπτες σε πολλά οχήματα παρακαλώ να το γράψετε και αυτό!!!!
    Ενημερώθηκε η αστυνομία και το μόνο που λέει είναι ότι είναι ανήλικα και πρέπει να κάνουμε μηνύση!!!
    Εμένα προσωπικά 2 φορές πήγαν να ανοίξουν το αμάξι μου και για καλή μου τύχη τους είδα και η απάντηση τους ήταν όταν τους είπα φύγετε γρήγορα από εδώ γύρισαν με θράσος και μου είπαν άντε και γ…..

    ΥΓ Να συγχαρούμε τον δήμο όπου πήγε τους καθάρισε και χόρτα σήμερα και την αστυνομία η οποία είναι ανύπαρκτη
    ΥΓ2 Την επόμενη φορά θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου και ας υποστώ τις συνεπείες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πάμε όλοι σαν πόλη εκει, δεν μας προστατεύει κανείς. Να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας πριν γίνει κι άλλο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πορεία διαμαρτυρίας εδώ και τώρα.Ας την οργανώσουμε μέσω FB. Δηλαδή η αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της θέλει μήνυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και το σημειο που ζουνε ασχημενει την εικονα την Αριδαιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχει τύχει περιστατικό το οποιο κατέβηκα χαλαρά βόλτα με την φίλη μου (ημέρα Πέμπτη) και έτσι όπως περπατούσαμε ξαφνικά μας άπλωσαν χερι(και ναι εννοώ σεξουαλικα) και μετά μας έλεγαν π…τανες!!!Δεν φτανει μόνο αυτο!!! Μετά καθόμουν σε ένα μαγαζί και περιμενα ήσυχα και ωραία να περασει η ώρα για να φύγω…ήρθαν τα κλασσικά 2 κορίτσια (τσιγγανακια) και το ένα αλλο τσιγγανακι…ξεκίνησαν να με βρίζουν και να με απειλούν ότι έχω μπλέξει και ότι θα με δείρουν!!! Τελοσπαντων μετά από αρκετή ώρα αφού μου έλεγαν αυτά με χτύπησε στα χείλη!! Προφανώς έτρεξε λίγο αίμα αλλά εγω φοβήθηκα περισσότερο για το αν θα κολλήσω κατι(δεν μπορώ να βαλω και χλωρίνη στο στομα μου)…Έπειτα από πολλα νεύρα…ήθελα να την πιάσω από το μαλλι και να την χτυπήσω στο τζαμι…πηγα στην αστυνομία και τι έκανε;;;ΤΙΠΟΤΑ!!!! Και ξέρετε εεε;;; Άμα την χτυπούσα εγω…εγω θα την έτρωγα την φόλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε υπόψιν ότι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε μαθητή γυμνασίου στα ΚΤΕΛ..κάνεις τριγύρω δεν έκανε τίποτα. Πήγε το παιδί στην αστυνομία κι αυτοί αφού είδαν από τις κάμερες τον ΚΤΕΛ ,είπαν ότι είναι ανήλικα τα τσιγγανακια και ότι δε φαίνεται καθαρά το μαχαίρι οπότε όλα καλά!!! Σαν να μην έγινε τίποτα!!
      Τέτοιες κότες μπατσαριες δεν ξέρω αν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα!!!!
      Ξεφτυλες.. έχουν δικαιώματα και μεις μαντρωνουμε τα παιδιά μας και τους κώλους μας από φόβο μη μας κλέψουν με απειλή μαχαιριού...


      Μάθετε επίσης ότι ο δήμος Αλμωπίας και κάθε δήμος που "φιλοξενεί" Ρομά, χρηματοδοτείται... Γι'αυτό και η γάργαρα... Ξεφτυλες

      Διαγραφή
  16. Τα παιδιά του Εξαπλατάνου κάποτε πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και κατέβηκαν στο ποτάμι να τους σακατεψουν με τους ασφαλιτες βέβαια να είναι ήδη εκεί για να τους σώσουν. Ξυπνήστε στην Αριδαία και κάντε την δουλειά νύχτα. Μόνο έτσι θα ξεβρωμισουμε από δαυτους. Όποιος πάλι τους θεωρεί καλούς να τους πάρει στην αυλή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Δήμος να ξηλώσει τα πάντα βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε μάγκες του καναπέ. Παιδάκια του πληκτρολόγιου κάντε μήνυση να δείτε. Πάνε επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχει απόφαση της Περιφέρειας που ζητά από τον δήμο να τους αποβάλει απο τον χωρο και ο δημος δεν εκτελεί την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο δήμαρχος ο εδώ ζούμε τι κάνει .;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους κόβει τα χόρτα... Ας βγει να "μιλήσει".

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365