Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης Ελένης έχει ομολογήσει το έγκλημα του

Παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στο Αστυνομικό Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης Ελένης έχει ομολογήσει το έγκλημα του, υποστηρίζοντας πως είχαν προσωπικές διαφορές, και παρέδωσε το 32άρι όπλο του. 


Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.


Αμέσως κάλεσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος.


Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365