Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Σε μία συγκινητική τελετή το Κτήριο Β' του ΕΠΑΛ Αριδαίας πήρε το όνομα "Γεώργιος Αστρανίδης" (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η τελετή απόδοσης της προσωνυμίας «Γεώργιος Αστρανίδης» στο κτίριο β’ του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Μετά από πρόταση του Συλλόγου Διδασκόντων, ο επί σειρά ετών Διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Αστρανίδης, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, τιμήθηκε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο για τους αγώνες και την προσφορά του στην εκπαίδευση.

Υπήρξε πρότυπο εξαίρετου και ακαίρεου ανθρώπου με σπάνιο ήθος. Λαμπρός επιστήμονας με πικοίλες γνώσεις σε διάφορους τομείς. Δίκαιος, αμερόληπτος, αξιοπρεπής, δοτικός, χαρισματικός και ξεχωριστός.

Υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση για πολλά χρόνια τη δημόσια και τεχνική εκπαίδευση, αφήνοντας το στίγμα του στο χώρο αυτό και δίνοντάς της μία νέα πνοή. Με τις γνώσεις του, αλλά κυρίως με την ανθρωπιά του κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό των συναδέλφων και των μαθητών του, καθώς επίσης και των συμπολιτών του. Παράλληλα, υπήρξε ένας σπουδαίος οικογενειάρχης.


Δείτε τις φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένος αξέχαστος υγεια να εχει η οικογένεια του να τον θυμούνται μπραβο στο σχολείο μας στους καθηγητές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365