Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Επείγουσα ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Προσκαλούνται οι παλαιότεροι απόφοιτοι που δικαιούνται συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, με το 10%, να προσέλθουν στο ΓΕΛ Αριδαίας προκειμένου να λάβουν το μυστικό κωδικό, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 13:00.

Όσοι απόφοιτοι κατοικείτε αυτή τη χρονική περίοδο μακριά από την Αριδαία μπορείτε να επισκεφτείτε ένα οποιοδήποτε κοντινό στην κατοικία σας ΓΕΛ, έχοντας μαζί σας Αστυνομική ταυτότητα και τον παλιό κωδικό Υποψηφίου.


Για όσους ενεργούν για τα συμφέροντα άλλου υποψηφίου, απαιτείται νόμιμη εξουσιοδότηση.


Με τιμή


Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Αριδαίας

Χρήστος Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365