Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Αλμωπός η επόμενη μέρα: Άδεια - Γήπεδο - Προπονητικό - Προπονητής - Ρόστερ

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Μία πετυχημένη χρόνια ως προς τον στόχο της παραμονής, μέτρια όμως με βάση τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε για τον Αλμωπό Αριδαίας, με πολύ άγχος αλλά και ευτυχισμένο τέλος.


Την χρονιά που τελείωσε έγιναν πολλά λάθη και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα βρει τον Αλμωπό ύστερα από δεκαετίες στην Super League 2(παλαιά Β' Εθνική).


Το νέο πρωτάθλημα σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής θα ξεκινήσεις στις 12 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως σε περίπου ένα μήνα ο Αλμωπός θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του. Αυτόν το μήνα πολλά είναι τα ζητήματα που πρέπει να τρέξουν, με την διοίκηση του Φώτη Παντελίδη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της. 


Ας τα δούμε ένα ένα:


Αδειοδότηση

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Αλμωπός είναι μία από τις 32 ομάδες που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό για το επόμενο πρωτάθλημα. Στο συγκεκριμένο θέμα όσο υπάρχει η συγκεκριμένη διοίκηση δεν θα υπάρξει πρόβλημα και αναμένεται ο σύλλογος σε δεύτερο βαθμό να παρουσιάσει τα χαρτιά που πρέπει και να αδειοδοτηθεί.


Γήπεδο

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να τρέξει άμεσα είναι το γηπεδικό. Στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας πρέπει να γίνουν εργασίες για να πληρεί τις προϋποθέσεις για αγώνες της 2ης Εθνικής Κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο θέμα μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Δήμος Αλμωπίας. Θυμίζουμε πως την περσινή χρονιά έγινε ολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων, της αίθουσας τύπου, καθώς και άλλων χώρων. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα στις 12 Σεπτεμβρίου για να μην χρειαστεί ο Αλμωπός να αγωνιστεί κάποια εντός παιχνίδια σε άλλα γήπεδα. Θυμίζουμε πως την επόμενη χρονιά θα επιτρέπεται η παρουσία εμβολιασμένων φιλάθλων με βάση το 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.


Προπονητικό Κέντρο

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί πολλά χρόνια τον σύλλογο είναι το προπονητικό κέντρο της ομάδας, το όποιο δεν υπάρχει. Θυμίζουμε ο Αλμωπός την χρονιά που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε προπονήσεις στο γήπεδο της Σωσάνδρας, μετά μετακόμισε στης Αψάλου και ολοκλήρωσε την σεζόν με προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Aridaia365 το γήπεδο της Πιπεριάς παίζει δυνατά για να γίνει το μόνιμο προπονητικό κέντρο του Αλμωπού. Το συγκεκριμένο γήπεδο βέβαια βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, χρειάζεται πολλά βελτιωτικά έργα και αν τελικά επιλεγεί για τις προπονήσεις της ομάδας σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.


Προπονητής

Ο Γιώργος Τυριακίδης είναι ο αναμορφωτής του Αλμωπού και ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η πιο δύσκολη για τον ίδιο στο πάγκο της ομάδας, δέχτηκε έντονη κριτική, έκανε τα λάθη του, αλλά στο τέλος κατάφερε να σώσει την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πάγκο της ομάδας. Κάποιες φήμες μάλιστα λένε πως υπάρχει ήδη συμφωνία. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, η διοίκηση τον εμπιστεύεται και τον έχει στηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν και αναμένεται να του δώσει τα κλειδιά και την επόμενη σεζόν. 


Ρόστερ

Ένα από τα μεγάλο προβλήματα του Αλμωπού την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν το ρόστερ του, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, ενώ οι περισσότερες καλοκαιρινές μεταγραφές δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή πρέπει φέτος να προσέξουν τις επιλογές τους, για να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος. 

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές για ανανέωση με ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ που η διοίκηση και ο προπονητής θα κρίνουν ότι αξίζουν την παραμονή τους. 

Από κει και πέρα ο σύλλογος σίγουρα θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία, ενώ το μπάτζετ αναμένεται να ανεβεί κατακόρυφα.



10 σχόλια:

  1. Με την ενσταση του ποντου ξερει κανεις κατι τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.aridaia365.gr/2021/06/blog-post_263.html?m=1

      Διαγραφή
    2. Ναι ωραια απαντηση αυτη μας φωτισες να εισαι καλα.

      Διαγραφή
    3. Αν ήξερες από τεχνολογία και έμπαινες στο link θα διάβαζες και την απάντηση

      Διαγραφή
  2. Παιδια εδω εχει καλεση σε απολογια τις δυο ομαδες του αγωνα ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ?????????? κι εσεις λετε για οργανωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα τα λαμογια του ποντου θελουν να παρουν ντε και καλα το παιχνιδη στα χαρτια, βλεπετε λοιπον πως παιζουν οι ανθρωποι που ειναι μπαζμενη στην βρωμια;αντε να σε δω κυριε αντιπροεδρε τωρα με αυτους τους απιστευτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ φοβοσουν να το πεις οπως κανουν ολοι ανθρωπε της τεχνολογιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπολόγιζα ότι δεν ότι δεν υπάρχει γνώση των απλών

      Διαγραφή
  5. Νά σού πω ότι εγώ πρίν σε ρωτήσω ήξερα την εξέλιξη αλλά εκανα ρητωρηκη ερώτηση για νά δω αν ξέρει κάποιος μάλλον κάποιοι από την ομάδα για την εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365