Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Παραμένει στην κατηγορία - Συγκλονιστικές στιγμές μόλις μαθεύτηκε το αποτέλεσμα της Κοζάνης (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτό

Η ομάδα της Κοζάνη έπαιξε για την ιστορία της στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1 - 1, με αποτέλεσμα να κρατήσει τον Αλμωπό Αριδαίας στην κατηγορία. Πρέπει να τονίσουμε πως το γκολ του Απόλλων προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά ευτυχώς για τον Αλμωπό το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.


Μόλις μαθεύτηκε το αποτέλεσμα στην Κοζάνη και ενώ το παιχνίδι του Αλμωπού βρισκόταν στις καθυστερήσεις  με σκορ 3 - 1, όλο το Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, σε μία συγκλονιστική στιγμή.


Όλοι η πίεση της χρονιάς βγήκε και υπέροχο τρόπο, με τον Αλμωπό να παραμένει στην κατηγορία σε ένα συγκλονιστικό φινάλε με παίκτες, προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους να γίνονται ένα κουβάρι.


Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την παραμονή στην κατηγορία!!!!


Δείτε το βίντεο και τις φωτό:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365